2777
2789
عنوان

دیابت بارداری.

3378 بازدید | 53 پست

خانوما من امروز ازمایش تست تحمل گلوکوز سه مرحله دادم.قند ناشتام۱۰۳مرحله اول یادم رفته چون از ازمایش گاه زنگ زدن وتلفنی گفتن.مرحله دوم وسوم ۱۶۰بود .که گفتن دوباره تکرار بشه.چی کنم چند روزه قندم بیاد پایین.

اینا رو از نینی سایت دیدم. کدو رنده شده توی ماست ، اون پرده ی خشک وسط گردو رو دم کن بخور ، دم کرده ی تخم گزنه یا شنبلیله   شنبلیله میگن تلخه

🆘🐻 مگه برابری زن و مرد نمیخواستید؟ خب لااقل اندازه ی مردا لباس بپوشید. کدوم مردی ناف و باسن و زیر بغلشو میندازه بیرون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس بیخودی نداشته باش من ناشتا تو دو ماهگی ۱۶۰ شد بستری شدم الان انسولین میزنم روزای اول تو وحشت بودم اما الان فقط میگم خدایا شکرت یه چاره داره باز الان ناشتا ۸۰ شده فقط غبطه اون استرس بیخود اوایل رو میخورم اصلا نگران نباش

اینا رو از نینی سایت دیدم. کدو رنده شده توی ماست ، اون پرده ی خشک وسط گردو رو دم کن بخور ، دم کرده ی ...

فکر کنم دم کرده کلا بارداری خوب نیست باید تحت نظر پزشک دارو بگیرن البته اگه لازم باشه

دکترم اصلا درست وحسابی جواب نمیده.

صدرصد دکترتو عوض کن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان بارداری به هیچ عنوان خودسر چیزمیز نخور بخاطر پایین اومدن قندت

میگی از شیرینی جات خوشم نمیاد شاید از قبل دیابت داشتی

درضمن یادت باشه که نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی هم قند دارن 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
منم الان دارم از استرس کلافه میشم

به من تو بیمارستان موقع ترخیص یه پرستاره گفت استرس قندت رو خیلی میبره بالا باور کن الان اصلا استرس ندارم قندم نرمال شده درسته دارو میزنم اما حداقل خیالم از خودمو بچه راحته نگران هیچی نباش 

دکترم اصلا درست وحسابی جواب نمیده.

باید حواب بده

پس واسه چی دکترت شده

خیلی ادا دراورد از یه دکتر دیگه بپرس

دیابت بارداری خیلی وقتا به خوردن ربطی نداره

ممکنه خیلی هم لاغر باشی ولی دیابت بگیری

معمولا با قرص یا انسولین کنترلش میکنن

پس باید از دکتر بپرسی

تو نهابتا میتونی شیرینی جات و مواد قندی و میوه های شیرین و ماکارونی و این چیزا دو به حداقل برسونی