2777
2789
عنوان

شوهر غد و بد دهن و حرص درار

418 بازدید | 24 پست

خانما من ۲۳ سالمه شوهرم ۲۸ 

امشب خواهر شوهرم و داداشم خونم بودن بعد بچم گریه کرد موقع پوشک عوض کردن جوری که جیغ میزد اگه برش میداشتم ساکت میشد باز میخاستم پوشکشو عوض کنم گریه و جیغ بعد من به شوهرم گفتم بیا رو سرش باهاش حرف بزن و شکلک دربیار که گریه نکنه بع  نیومد منم حرصم گرفت گفتم پس تو بابای چی هستی تو خونه موقع ساکتی فقط بچه رو دوست داری و بغل میکنی موقع گریه دست نمیزنی بهش حتی اگه از گریه تلف بشه

بعد گفت گو خوری نکن هی

منم هیچی نگفتم اما یجوری رفتار کرد که حرصمو در بیاره به نظرتون چیکار کنم من چجوری رفتار کنم 

هیچ وقت زحمتام جلوی چشمش نیومده یه دستت درد نکنه بهم نمیگه یه دوستت دارم نمیگه من چیکار کنم خواهشا راهنماییم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نمیدونین اکثر مردای ایرانی دو قطبی و روانی اند و پاچه میگیرند چرا باهاشون دهن ب دهن میشین

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
من امشب واقعا حرصم گرفت اخه من همش هواشو دارم ولی به چشمش نمیاد همش دلسوزشم اما نمیبینه

من. شوهرم نبود باهم بودیم همین بود فقط خودشو میدید فقط فقط درد خودش براش مهم بود اصلا خوبی منو نمی‌دید ..خودخواه و بددهن هم بودش

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

متاسفانه اکثرا همین جور رفتارهایی دارن یکیشم شوهر خودم راهکاری هم نداره ازشون توقع نداشته باشی بهتره ...

خیلی بده من همش برای خودم خرج نمیکنم میگم گناه داره پولاشو جمع کنه اما به چشمش نمیاد خوبیهام

اخه فحش میده نمیگه پیش داداشم و خواهرشوهرم زشته واقعا دلم میخاد بمیره

خب عزیزم وقتی اخلاقش می‌دونی باهاش دهن ب دهن نشو نذار جلو بقیه بهت بی احترامی کنه ، گفتم که اینجور آدما ارزش و احترام نمیفهمن ، خصوصا مردای ایرانی 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
خیلی بده من همش برای خودم خرج نمیکنم میگم گناه داره پولاشو جمع کنه اما به چشمش نمیاد خوبیهام

متاسفانه منم اخلاق تورو دارم من دیگه به خرج نکردن عادت کردم ولی تو این کارو نکن کم کم از چیزایه خیلی کوچیک و مناسب خواسته هاتو بگو تا تامین کنه