2777
2789
عنوان

نامزدم اصلأ عجله نمیکنه😔😑😑😑اه

502 بازدید | 21 پست

ما سه سال و نیم عقد هستیم درسته اوایل پول نبود ولی الان خونه درست شده فقط لوله کشی و دیوار حیاط مونده اونم فک کنم پول باشه ولی انگار نه انگار اصلا عجله نمیکنه میگه آذر ماه عروسی کنیم مامانم اینا میگن مهر قبلنا میگفتن قبل محرم ولی انگار نه انگار خانوادم به خصوص مامانم هی سرکوفت میزنه میشنه همه جا جار میزنه شوهرش مادرشوهرش فلان کارو.. کرد.

به خدا دیگع خسته شدم میگم زود عروسی کنیم میگه خانواده ها میدونن نامزدی رو زهرمارم کردن با حرفاشون نه میزارن آدم مسافرتی بره نه میزارن درست حسابی خرج کنم همش از ترس مامانم یواشکی وسایل مبارک الان دیگه پولامو جمع میکنم میدم به نامزدم رو وسایل خونه بزاره 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

تربر تاب قولی تاب خوری پوس ماس شوس☹️☹️☹️

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

چی گف؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منم سه سال عقد بودم تازه اخرم خانواده شوهرم دوزار خرج نکردن همرو بابای من داد ایشالا زودتر برین س ...

چیشد باباتون داد؟

چیشد باباتون داد؟

بیچاره دید سه سال عقدم

پدرشوهرمم زد زیر قولاش

به هیشکدوم از عهداش وفا نکرد

گفت ابروی ما رفته نذار بیشتر از این بره، خودم واست عروسی میگیرم

بیچاره عروسی گرفت

خونه داد

جهیزیه داد

بهشم گفتم بابا شرمندتم

از خانواده شوهرم خیلی بدم میاد

مجبوری تحملشون میکنم

لطفا لایک نکنید مرسی🙏
بیچاره دید سه سال عقدم پدرشوهرمم زد زیر قولاش به هیشکدوم از عهداش وفا نکرد گفت ابروی ما رفته نذار ...

شوهرت چجوری هست؟

قدر می‌دونه