2777
2789

من به خط تلفنم به اینث خودم ندارم🤧حالابرندبه اسمم باشع

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂میخوام بدونم اینایی که مثلا برند لباس دارن چیکار میکنن که دارن

پول دارنن

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
میتونی توضیح بدی چجوره مثلا فک کن پول هست چجور میشه یه برند برا لباس داشته باشی 

وقتي پول داري ميتوني يه مكاني رو اماده كني و طراح لباس و خياط استخدام كني يا خودت طراح باشي

خيلي راحت ميتوتي تبليغات كني و جا بيوفتي

وقتي پول داري ميتوني يه مكاني رو اماده كني و طراح لباس و خياط استخدام كني يا خودت طراح باشي خيلي را ...

ميتوني پارچه هاي درجه يك و مدل هاي خوب بزني

بعد بدي بلاگرا برات تبليغ كنن

ديگه جاي خوب شهرم كه باشي چه بهتر

وقتي پول داري ميتوني يه مكاني رو اماده كني و طراح لباس و خياط استخدام كني يا خودت طراح باشي خيلي را ...

یعنی مدل هم باید متفاوت باشه؟؟؟یانه مثلا یه مانتو بدوزی بدی بازار 

ميتوني پارچه هاي درجه يك و مدل هاي خوب بزني بعد بدي بلاگرا برات تبليغ كنن ديگه جاي خوب شهرم كه باش ...

اهان یعنی چیز خوب بدوزی بدی چند تا بلاگر برات تبلیغ کنه حله

یعنی مدل هم باید متفاوت باشه؟؟؟یانه مثلا یه مانتو بدوزی بدی بازار 

اگه ميخواي مزون بزني بايد از هر مدل چندتا داشته باشي ديگه

تك و خاص يه چيزي كه تو بازار نباشه

اما اگه كارگاه ميخواي بزني چيزاي ساده و همه پسند تو مقياس بالا بايد بزني