2777
2789

چندتاسوال دارم دخترا

اول اینکه براسوهان کشی باید هزینه ای بپردازم؟دکترخودم چیزی درموردش نگفته اصلا واینجا یکی کفت براسوهان کشیش مول داده ومنم باید بدم...اینطوریه؟؟؟

وبعدش اینکه بعدچندماه سوهان کشی کردید؟

ودوباره ورم شدیدکرد بینیتون یانه؟

چرا بینیم درد گرفت:/

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ناخنه؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یکسال بعدش

دکتر من هزینه نگرفت

ورمش دو ماهه رفت

و اینک تغییر نکرد بدترم شد بد سوهان کشیده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یاخداااااا بینی رو سوهان میکشن!!!مگه میشه مگه داریم!!!!

اییی بینیم دردگرفت موهای تنم سیخ شد

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
یکسال بعدش دکتر من هزینه نگرفت ورمش دو ماهه رفت و اینک تغییر نکرد بدترم شد بد سوهان کشیده

ای بابا اخرش چقدناامیدکننده بود؟مگه قوز نداشت؟یعنی قوزش نرفت؟

یه دختره اومده بود سوهان کشی...جیغایی که میزد توی اتاق من اینطرف غش و ضفع کرده بودم

وای کلا دستکاری صورت واسم خیلی ترسناکه

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)