2777
2789
عنوان

سه سال بلاتکلیفی سخت نیست ؟

594 بازدید | 45 پست

سه سال قبل شوهرم یه چیزی پرت کرد تو سرم شکست خون اومد ‌.زفتم خونه بابام شوهرم واسطه فرستاد پدرم گفت نه خونه به نامش کنید میاد .منم میترسیدم فردا روز شوهرم راحت بزنه زیر من بگه برو طلاق بگیر هر چی هم داره به نام مادر ولش کرده بود که من خواستم جدا بشم مهریه هم نگیرم . 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

من هنوز م صبر کردم خونه ام داره میسوزه هر روز مشتی پیام عاشقانه میده میگه برگرد می‌خوام تو و بچه رو 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهش شک دارم .این خونه هم داره میسوزه به نام مادرشه  میگم به نام من نکن به نام بچه کن قبول نمیکنه 

بلاتکلیفی سخته چه طور سه سال به هیچ نتیجه ای نرسیدی

به نتیجه رسیدم طلاق نگیرم .ولی شوهرم هیچ کاری نمیکنه دلم راضی به برگشت بشه بدونم عذاب نمی‌کشم اونجا فقط وعده میده .اگه طلاق بگیرم بچم عذاب می‌کشه 

هر روز داغدارم .خیلی غرور داشتم خدا زد تو سرم افتادم با سر افتادم مضحکه عام خاص شدم کل دارن دلسوزی میکنن برام رسوای عالم

سه ساااال؟!؟!

مهریتو بزار اجرا 

وا پس خرجتو کی میدی 

یا طلاق بگیر یا برگرد دیگه 

وا 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه همه پولش برا همسرتونه حق داره که نخواد به نام بزنه 

شما میتونید در حد مهریتون ازش چیزی درخواست کنید 

بعدشم اینکه در مقابل مشکلات رفتاری درخواست مادی کنید نه تنها چیزی رو حل نمیکنه بلکه بدترم میکنه 

اگه قصد ادامه دارید فقط از طریق سازش دو طرف و مشاوره و ... میشه زندگی رو درست کرد اگه هم میبینید زندگی درست بشو نیست حداقل کشش ندید ۳ سال از دست رفتن عمر بازم خیلی بهتر از اینه ۵یا ۱۰ سال همینجوری هدر بدید 

چرا همچین کاری کردی؟

چرا گروکشی کردی و 3 سال منتظر موندی؟؟؟ این چه زندگیه؟؟؟ الان دیگه روت میشه برگردی؟ 

همون اول قانونی میرفتی جلو

لازم نبود انقدر منتظر بمونی

مطمین باش شوهرت تو فاز لجبازیه و چیزی به اسمت نمیکنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
هر روز داغدارم .خیلی غرور داشتم خدا زد تو سرم افتادم با سر افتادم مضحکه عام خاص شدم کل دارن دلسوزی م ...

اخی عزیزم ، خب حقم داری چرا ب نامت نزنه یا حداقل ب بچت برسه یچه خودشم هست