2777
2789
عنوان

سه سال بلاتکلیفی سخت نیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 45 پست
خوب تو باعثش شدی  همه ما قهر میکنیم کسی نمیگه بیا خونه بزن تا برگردم  اگر میخواستی برگرد ...

میخوام برگردم ولی بی عزت شدم 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...
خوب تو باعثش شدی  همه ما قهر میکنیم کسی نمیگه بیا خونه بزن تا برگردم  اگر میخواستی برگرد ...

سه سال سخت گذشت بدبخت شدم این وسط فقط من داغون شدم 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اومدن هیچ کدوم کنار نیومدن 

آخه هیچکس واسه اینجور دعواها درخواست خونه نمیکنع، این مشکلات فقط باید قانونی حل بشه. الان میتونی وکیل بگیری ؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چرا همچین کاری کردی؟ چرا گروکشی کردی و 3 سال منتظر موندی؟؟؟ این چه زندگیه؟؟؟ الان دیگه روت میشه برگ ...

پارسال جای اینکه خونه رو بسازه ماشین خرید برای ننه هرزه اش

سه سال سخت گذشت بدبخت شدم این وسط فقط من داغون شدم 

ببین به حرف مردم نکن مردم حرف میزنن همیشه 

شوهرت رو میخای برگرد و با همه قطع رابطه کن 

بچت پدر میخاد 

خودتم شوهر 

اگر بابات یا مادرشوهرت میتونستن کاری کنن تو این سه سال میکردن 

یه پیام به شوهرت بده 

بگو یه خونه برام رهن کن دور از همه و دست بچت رو بگیر و برو 

آخه هیچکس واسه اینجور دعواها درخواست خونه نمیکنع، این مشکلات فقط باید قانونی حل بشه. الان میتونی وکی ...

وکیل بگیرم برا چی .پدرم نمیزاره میگه تو که میخوای برگردی دیگه وکیل برا چیته .

ببین به حرف مردم نکن مردم حرف میزنن همیشه  شوهرت رو میخای برگرد و با همه قطع رابطه کن  ب ...

نمیشه میگه خونه نمیتونم رهن کنم بیا خونه قبلی یعنی پیش ننش منم گفتم گوه خوردی .خونمون تا عید هنوز کار داره

پارسال جای اینکه خونه رو بسازه ماشین خرید برای ننه هرزه اش

اگه واقعا علاقه ای نداری، جدا شو، سه سال دوری قطعا سردی میاره و اگه همینطوری خودت برگردی ، زیاد جالب نیست

البته

حداقل پیش یه مشاور برو و بگو به شوهرتم زنگ بزنه تا صحبت کنید ،شاید مشکلات برطرف شد

واااا این پدرت طرف کیه اصلا؟

پدر من یه آدم احمق که فقط می‌گفت طلاق بگیر میدونستم من مشکل دارم نمی‌شوند درست با شوهرم با مهربانی و خوبی درست کنه اومد گفت طلاق اگه طلاق نگیری دختر من نیستی میکشمت

اگه واقعا علاقه ای نداری، جدا شو، سه سال دوری قطعا سردی میاره و اگه همینطوری خودت برگردی ، زیاد جالب ...

خودم علاقه دارم ولی بی عرضه است 

نه اشتباهه بری پیش ننش

دعا کن ننش بره زیر بنز من فقط شاد بشم 

پدر من یه آدم احمق که فقط می‌گفت طلاق بگیر میدونستم من مشکل دارم نمی‌شوند درست با شوهرم با مهربانی و ...

مادرت چطور؟ نمیتونه کاری بکنه؟ خیلی ناراحت شدم واست

مادرت چطور؟ نمیتونه کاری بکنه؟ خیلی ناراحت شدم واست

مادرم الان نرم شده شوهرم میگه باید صبر کنی تا عید خونه می‌سازم به زور میام می‌برمت .ولی من بدون هیچی برگردم .آبروم هم رفته دیگه دلم هم شکسته بعد سه سال .فقط دعا کن خونه رو سر خواهر شوهرم خراب بشه که با حق من ساخت