2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

206 بازدید | 38 پست

سلام خانمای عزیز من ۴۷ ساله هستم و دوست دارم که ادامه تحصیل بدم بنظر شما سخته برای کسی که زمانی زیادی از دانشگاه رفتنش میگذره چون شاغلم هستم مرددم که ادامه بدم یا نه لطفا تجربتون رو به اشتراک بگذارین

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ تا همکلاسی داشتم که سنشون بین ۵۰ تا ۶۰ بود،باسوادترین و باانگیزه‌ترین دانشجوهای ورودی ما همین ۴ نفر بودن 

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
عالیه حتما می تونید نه دیر نیست 

ممنونم خیلی علاقه دارم که درسمو ادامه بدم

حتی اگه بازم نشه در دوران بازنشستگی حتما دنبال میکنم درسمو

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

واسه هیچ کاری دیر نیست ولی دکتری تایم زیادی میگیره، اگه میتونید هم واسه خونه وقت بذارید و هم برای دانشگاه و هم برای کارتون، خوبه که برید وگرنه من چندین ماه پیش تاپیک خانومی رو دیده بودم که بخاطر فشار درس و کار مجبور شده بود انصراف بده 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)