2777
2789
عنوان

حالم بده با مادرم دعوام شد

194 بازدید | 8 پست

واقعا چرا ما باید به پدر و مادر احترام بزاریم ولی اونا احترام نزارن ؟ 

مادرم میگه دختر و فقط باید کتک زد تا ادب داشته باشه

سرم داره میترکه 

کاش دانشگا قبول شم برم از اینجا

بهم میگه فرداش از این خونه میری و واسم کاری نکردی 

همش دوست دارن من تو خونه  سر پا باشم هر چی بگن من بگم چشم در خدمتم ، اخه به بچه شیر دادن چقد سخته که همش داره سرم منت میزاره ک من واست فلان کردم اون کار و کردم ، 

بهم میگه اگه سگ میوردم بزرگ میکردم بهتر بود 🙂 

کاش یه جا برم هیچ کس نباشه حالم از هر چی آدمه بهم میخوره واقعا خستم شد این همه بدبخت بودن من هیچی نگفتم ، مادرم سواد خوندن هم نداره 

بابا بچه نیارید واسه چی بچه دار میشید کلیم از بچه انتظار دارید ک تو خونه کار کنه کارو زندگیشو ول کنه درسشو ول کنه 

بچه دار شدن تو ایران اشتباهه 

هعییییی خدا 

واقعا نمیدونم چرا ما انسان ها رو آفریدی 

خب ک چی مثلا 

این همه سختی بکشیم فردا بمیریم باز اونجا هم همینطور عذاب فلان 

خب ک چی  

ی گوشی داشته باشم بیام اینجا تاپیک بزنم من دردم فلانه 

بی کس باشم کسیو نداشته باشم واقعا دوسم داشته باشه 

منو ب خاطر کار نخواد 

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه به من میگن بزرگت کردیم من که با خواست خودم به این دنیا نیومدم هیچ وقت مادرم وحلال نمیکنم چه مجردی چه الان که یازده ساله ازدواج کردم همش اذیتم میکنه عذابم میده با طرز رفتارش خداروشکر کات کردم خیلی راحتم

مردی که تو نی نی سایته جای خواهر ماست

از تجربه بگم برات که از هرچی دختر تو فامیله خوشگل بودم و هستم ولی هم فامیل پدری هم مادری بی اعصاب ترین پدر و بد اخلاقترین مادر واسه من شد بقیش اینقد خوبن ک نگم بچشون فششونم بده هیچی نمیگن

ولی تو این زندگی سخت تو تجربه هایی کسب میکنی که اونا نمیکنن تو تو این سن خیلی چیزارو میفهمی بزرگ میشی عاقل میشی تو انتخاب شوهر سختگیر میشی خوشبخت میشی ولی باید از خدا کمک بخوای نماز بخون قرآن بخون نجاتت بده 

# ‍ قاتل هایی به اسم پدر و مادر.... فقط خودمون میفهمیم.... سگ# میاوردم بزرگ میکردم از تو بهتر ب ...

😔😔💔

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی
منم ۴ ساله ازدواج کردم ولی حلالش نمیکنم .... نمیگذرم و فراموش نمیکنم چه به روزم اورد

بهترین کارو میکنی همیشه پدرمان فکر میکنن اونا باید اولاد و آق کنن ولی من بهشون نشون دادم این منم دیگه کم آوردم دیگه نمیکشم‌ اینا عوض بشو نیستن 

مردی که تو نی نی سایته جای خواهر ماست