2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه

249 بازدید | 22 پست

سلام دوستیا دخترم امروز ۴۰ روزشه چندروزه درست شیر نمیخوره امروز دهنشو باز کرد دیدم یه افت سفید توی دهنش روی یه طرف  لثش چندتا ریز هم طرف دیگه لثش زده چیکار کنم خیلی ناراحتم دوروز پیش بردمش دکتر برا نفخش ولی این افتا رو ندیده بودم که به دکتر بگم  چرا اینجوری شده دهنش اصلا نمیتونه درست شیر بخوره😔😔

اونا آفت نیستن 

برفکه

یه نوع قارچه بی خطره 

از دارو خانه قطره نیستاتین بگیر با گوش پاک کن بزن روی برفکاش خوب میشه 

سینه ت رو هم حتما با آب سرد بشور عرق کرده نذار دهن بچه دائما تمیزش کن خوب میشه نترس مشکلی نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا حفظش کنه عزیزم.

برفک دهان گرفته باید ببری دکتر قطره میده 

الان درد داره مکیدن براش سخته

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
برفکه عزیزم درمانش هم نیستاتین هست به سینه ی خودتم باید بزنی البته اگه شیر خودتو میدی

اره شیر خودمو میخوره بچم رفلاکس هم داره ینی ممکنه بخاطر رفلاکس این برفکا زده باشه

اره شیر خودمو میخوره بچم رفلاکس هم داره ینی ممکنه بخاطر رفلاکس این برفکا زده باشه

پسر من رفلاکس نداشت ولی برفک گرفت دکترش پستونک رو قدغن کرد و همین قطره رو داد نگران نباش خطرناک نیست

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
من تو خونه شلوغ زندگی میکنم خودم گفتم احتمالش هست نفهمیده باشم کثیف گذاشته باشن دهنش که گفت نده دیگه

اها بعد یادتون هس چندساعت یبار بهش قطره رو میدادین فقط میادین رو برفکا بعد اگه زبون بزنه یکم بخوره مشکل نداره؟