رفتارش با بچه اش چجوریه؟..اذیتش نمیکنه بچه نمیترسه از مادرش؟ وقتی زائو بوده تنها مونده خونه؟
وقتی زائو بوده بله فک کنم تنها مونده شوهرش سه چهار سال بعد مریض شدنش طلاقش داد بچه رو برداشت برد ما دیگه بچشو ندیدیم یعنی نزاشتن ببینیمش الان بچش بزرگ شده ۱۸ سالشه ولی گاهی لباسای دخترای منو میبینه میگه میشه از این بخری واسه فلانی اسم دخترشو میاره
‹من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕› الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘«کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️. دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....