2777
2789
[QUOTE=300041006]نه وسیله پرت نمیکنه ولی مدام زیر لب حرف میزنه فحش میده به بهداشتش اهمیت نمیده با ما ...

عزیزم شماخوبی توی فضای مجازی هستی خودت متوجه مشکلت هستی خاهر من اصلاااا متوجه نیست بزار برات رک بگم مجنون شده مجنون واقعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بعد دنیا اومدن بچش این طور شد کم کم زیاد شد تا حالا که اصلا متوجه اتفاقات اطرافش نیست

رفتارش با بچه اش چجوریه؟..اذیتش نمیکنه بچه نمیترسه از مادرش؟

وقتی زائو بوده تنها مونده خونه؟

اسم خواهرت و مادرتو میتونی بگی  براش سر کتاب باز کنم

دوست منم به بهداشتش اهمیت نمیده از حموم بیزاره بداخلاقه هر چی میشه صداش میندازه رو کلش داد میزنه فقد شبا تو خواب انگار حرف میزنه یعنی چشه؟

رفتارش با بچه اش چجوریه؟..اذیتش نمیکنه بچه نمیترسه از مادرش؟ وقتی زائو بوده تنها مونده خونه؟

وقتی زائو بوده بله فک کنم تنها مونده شوهرش سه چهار سال بعد مریض شدنش طلاقش داد بچه رو برداشت برد ما دیگه بچشو ندیدیم یعنی نزاشتن ببینیمش الان بچش بزرگ شده ۱۸ سالشه ولی گاهی لباسای دخترای منو میبینه میگه میشه از این بخری واسه فلانی اسم دخترشو میاره

وقتی زائو بوده بله فک کنم تنها مونده شوهرش سه چهار سال بعد مریض شدنش طلاقش داد بچه رو برداشت برد ما ...

وای خدا..دنبال راه حلی درمانی چیزی نرفتید؟زن بعد زایمان تا چهل روز نباید تنها بمونه 😖

عزیزم شماخوبی توی فضای مجازی هستی خودت متوجه مشکلت هستی خاهر من اصلاااا متوجه نیست بزار برات رک بگم ...

یاااا خدااا 😕 منم گاهی ب جنون میرسم 

شوهرش کجاس ؟؟؟میزارن پیش شوهرش باشه

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
یاااا خدااا 😕 منم گاهی ب جنون میرسم  شوهرش کجاس ؟؟؟میزارن پیش شوهرش باشه

شوهرش طلاقش داد رفت پی زندگیش زن گرفت زنش بار دار شد ولی زندگی به اونا هم وفا نکرد زنش پنج ماهه باردار بود تصادف کردن وزن وشوهر باهم فوت شدن

کاش تو رو میخورد با این قطره چکونی تعریف کردنت😐😂

😂🤣🤣🤣👍🏼

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
وای خدا..دنبال راه حلی درمانی چیزی نرفتید؟زن بعد زایمان تا چهل روز نباید تنها بمونه 😖

کلللی دکتر اعصاب وروان بردیمش ولی فایده نداره پیداست جن زده شده ولی کاری از دستمون برنمیاد مامان وبابام فقط کارشون شده صبح تاشب دعا خوندن وقران خوندن