2777
2789
دکتر ودارو واینا چرا ولی تاثیری نداره دعا نویس خوبم سراغ نداریم به هر دعا نویسی نمیشه اعتماد کرد چون ...

@راهنماگرفتاران   عزیزم شرمنده من مزاحمت میشم  میتونی کمکی کنی  ثواب داره

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرتو میگم  که عصبی میشه وسیله پرت میکنه یا خود به خود میخنده  یا گریه میکنه

منم اینجوریم:) 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
خواهرتو میگم  که عصبی میشه وسیله پرت میکنه یا خود به خود میخنده  یا گریه میکنه

نه وسیله پرت نمیکنه ولی مدام زیر لب حرف میزنه فحش میده به بهداشتش اهمیت نمیده با ما صحبت نمیکنه تو دنیای خودشه هرچی اینه داریم از خونه ما با خودش برده خوشش میاد از اینه اگه قرص نخوره شبا نمیتونه بخابه تا صبح راه میره همممش چایی میخوره وبه شکل عجیبی اشتها داره وهمش دنبال خوراکیه ولی اصلا اضافه وزن نداره وچاق نیست 

نه خودم دارم حرز امام جواد ولی خاهرم نه مامان بابام خیییلی قران میخونن مامانم میگه به خاهرم گفته بیا ...

صوت بقره رو پخش کنید گوش بده

سوره یس بخونه ،جن،معراج،چهار قل 

اگه نمیتونه بخونه صوتشو بذارین گوش کنه

حرز امام جواد هم ببنده

تو خونه هم سرکه زیاد بپاشین

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

[QUOTE=300041006]نه وسیله پرت نمیکنه ولی مدام زیر لب حرف میزنه فحش میده به بهداشتش اهمیت نمیده با ما صحبت نمیکنه تو د ...[/QUOTE

چقدددد منه ای خداااا 

چطوری دچارشون شده؟؟؟

صوت بقره رو پخش کنید گوش بده سوره یس بخونه ،جن،معراج،چهار قل  اگه نمیتونه بخونه صوتشو بذارین ...

بابام در سه روز یه قرانو ختم میکنه شما میگین بازم بزاریم یاهمون که بابام میخونه کافیه؟

بابام در سه روز یه قرانو ختم میکنه شما میگین بازم بزاریم یاهمون که بابام میخونه کافیه؟

هر روز بذارید