2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوره چون دعا نویسی که پیشش میرم خودش موکل داره  ولی من از درد به خود درد پناه بردم  یه ...

میدونم عزیزم خواهرمن متاسفانه درگیر همین موجودات هست وماهیچ کاری براش نمیتونیم بکنیم دختر باهوش و تمیزی بود بعد به دنیا اومدن بچش اینطور شد الان دنیاش با ما کلا فرق داره تو حال خودشه یه اینه دستش میگیره ومیخنده هیچی از دنیای اطرافش متوجه نمیشه زندگیش از هم پاشید 😔

بعداز حیاطمون .اینم بگم همه جاش بستس سگی هم نداریم حتی همسایه هام ندارن .انگار چند تا سگ داشتن هم دی ...

نکنه طلسم شدی

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
میدونم عزیزم خواهرمن متاسفانه درگیر همین موجودات هست وماهیچ کاری براش نمیتونیم بکنیم دختر باهوش و تم ...

اونا تو جسم خواهرت رفتن و وضعیش حاده چون از آینه باهاش حرف میزنن هیچ کاری براش نکردین؟

خدایا شکرت
اونا تو جسم خواهرت رفتن و وضعیش حاده چون از آینه باهاش حرف میزنن هیچ کاری براش نکردین؟

دکتر ودارو واینا چرا ولی تاثیری نداره دعا نویس خوبم سراغ نداریم به هر دعا نویسی نمیشه اعتماد کرد چون خواهر من وضعیتش حاده

[QUOTE=300039547]دکتر ودارو واینا چرا ولی تاثیری نداره دعا نویس خوبم سراغ نداریم به هر دعا نویسی نمیشه اعتماد کرد چون ...[/QUOT 

ببریدش حرم امام رضا

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
دکتر ودارو واینا چرا ولی تاثیری نداره دعا نویس خوبم سراغ نداریم به هر دعا نویسی نمیشه اعتماد کرد چون ...

از دارو نیس خودم یه مدت سمت دعا نویس نرفتم رفتم دکتر اعصاب ولی کمکم نکرد      خود به خود میخنده  و حرف میزنه  گریه میکنه  وسیله میشکنه

خدایا شکرت
[QUOTE=300039547]دکتر ودارو واینا چرا ولی تاثیری نداره دعا نویس خوبم سراغ نداریم به هر دعا نویسی نمی ...

بردیمش قبلش خیییلی حالش بد بود مامان بابام که قران میخوندن جیغ میزد که نخونین بردیمش پنجره فولاد امام رضا یه شب تا صبح اونجا تشنج کرد وحالش بد شدولی بعدش اروم شد الان بابام کل روز قران میخونه خاهرم ارومه کاریش نداره قبلا نمیزاشت میگفت شما که قران میخونین من حس میکنم که قرانو آتیش میزنم 

بردیمش قبلش خیییلی حالش بد بود مامان بابام که قران میخوندن جیغ میزد که نخونین بردیمش پنجره فولاد اما ...

حرز امام جواد چی بستین به بازوش؟!

حرز امام جواد چی بستین به بازوش؟!

نه خودم دارم حرز امام جواد ولی خاهرم نه مامان بابام خیییلی قران میخونن مامانم میگه به خاهرم گفته بیا این ایه از ایت الکرسی رو بخون برام من چشمم نمیبینه میگه اومد تا شروع کرد به خوندن حس خفگی بهش دست داد نتونست