2777
2789
عنوان

دیر نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست
ی نفر وارد زندگیم شد و اینقدر تحقیرم کرد غیرمستقیم که انگار دیگه برای از خونه بیرون رفتن هم خجالت می ...

عزیزم از این آدما تو زندگی همه هست، اصلا نباشن غیرطبیعیه، ارزششو ندارن حتی بهشون فکر کنی🤭

سخته ولی شروع کن مطمئن باش تغییرات مثبتی تو زندگیت میبینی یا حداقل میدونی تمام تلاشتو کردی، من به چشم زیااااااد دیدم همین که آدم حرکت می‌کنه اتفاقات مثبت زندگیش هم سراغش میان امیدت به خدا باشه فقط❤️

ارشد بازرگانی.پس انداز کم.اعتمادبنفسم پایینه حس میکنم هیچی بلد نیستم

عزیزم اول برو یه مهارت یاد بگیر از خودتم انتظارت بالا نباشه همین اول راهی 

قدمای کوچیک و پیشرفت‌های کوچیک 

انتظارت بالا باشه و برخلاف توقعت همه چی بره جلو پا پس میکشی 

سنگ بزرگ نشانه ی نزدنه 

قدمای خیلی کوچیک بردار 

مباد آنروز که طلا خرج مطلا کنی ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟

بله.. شما هنوز جوونی.. من یه خانواده رو میشناسم خیلی مشکلات داشتن خیلی زیاد.. بعد برادرا میرن تو کار طب اسلامی الان اون دوتا که در راس کارن... زندگیشون توپ شده.. یکیشون سی و پنج ساله اون بزرگه حدود چهل و هفت ساله شایدم بیشتر.. الان نمیگن ماهی چقدر درامد داریم میگن ساعتی چندمیلیون درامد داریم.. 

شمام ناامید نباش بزن تو دل کار.. خودم میخام شروع کنم.. منتها اون بنده خدایی که میخام برم پیشش اموزش کارش خیلی زیاده این چندروز قبل محرم گفت ایام محرم سرم خلوته شروع کنیم.. برات دعا میکنم موفق باشی گلم

بله.. شما هنوز جوونی.. من یه خانواده رو میشناسم خیلی مشکلات داشتن خیلی زیاد.. بعد برادرا میرن تو کار ...

عزیز دلم ممنونم ازت.چقدر این روزا به آدمایی مثل شما نیاز دارم.خدا کمک کنه به هممون.پس منم شروع میکنم ببینیم خدا چی میخاد

عزیز دلم ممنونم ازت.چقدر این روزا به آدمایی مثل شما نیاز دارم.خدا کمک کنه به هممون.پس منم شروع میکنم ...

من حقیقت رو گفتم گلم... ان شالله موفق باشی برات دعا میکنم.. ومطمئنم سال بعد همین موقع یه ادم موفقی که داری به دوستانت مشاوره میدی اونام بزنن تو دل کار