هر چی سرمایه داریم میدن به خواهرام که ازدواج کردن دو تا خواهر دارم بزرگتر از خودم ازدواج کردن پارسال یکیشون میخواست خونه بخره صد میلیون پول بهشون کمک کردیم وام گرفتیم الان هم ماهی سه میلیون خورده ای هی قسط میدیم درآمدشون کمه اینو قبول دارم اون یکی خواهرامم میخواست ماشین بخره صد ده میلیون پول گندم ها و طلا فروختیم دادیم بهشون ما کشاورزیم اگه هم بهشون بگیم کمک نمی کنیم بهشون بر میخوره قهر میکنن این یکی خواهرم درآمدشون خوبه ولی خونه ندارن اجاره ان ولی کلا همیشه خیلی چشمشون به دست ماست من چند ماهه مادرم اینا رو میگم دستبند طلا میخوام نمیخرن هی میگن تا پول بیاد دستمون پول هم میاد برا خواهرامه درسته درآمدشون کمه ولی بخدا کل سرمایه مارو میبرن جمعه جشن عقد دوستمه پول ندارم برم لباس بخرم به مادرم اینا گفتم کمتر بهشون پول بدین خودمون نداریم حالا من آدم بدیم اینجوری گفتم بهشون ؟
فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️
به نظرم باید به همه بچه ها یجور کمک کرد الان که شما ازدواج نکردید بجاش برای آینده شما باید طلا بخرن کنار بزارن
برادر هم دارید؟
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
شوهراشون خیلی پروان اونی که بهشون کمک کردیم خونه. بخره چند روز پیش اومده میگه میخوام ماشین بخرم هشت ...
شوهر خواهراتون فقط ازپدر شما توقع دارن؟ چرا از پدر خودشون توقع ندارن؟!
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
خانواده شوهر خواهرم گفتن اگه میخواین کمکتون کنیم پدر زنت هم حتما باید کمک کنه وگرنه ما کمک نمی کنیم ...
الان اندازه پولی که پدرتون دادن خونه به نام خواهرتون هست؟