2777
2789
عنوان

شما اگ جای من باشید تموم میکنید؟؟

126 بازدید | 4 پست

بچه ها من سه ساله با کسی هستم مامانا درجریان هستن ایشون ۲۵ سالشه با مدرک فوق دیپلم تازه سربازیش تموم شده .میخواد بیاد جلو ولی کار نداره منم دیگ خسته شدم میشینه خونه آگهی های دیوار رو نگاه میکنه آخه مگه تو دیوار کار درست حسابی هست،؟؟ هر جی میگم حضوری برو کارخونه ب کارخونه قبول نمیکنه میگه همه جا اشنا و پارتی میخواد من بهش گفتم حداقل حقوق ۱۵ تومن آخه خانوادم قبول نمیکنن نمیتونم دست پایین بگیرم بیشتر از این بعد میگه تو سخت گیری آخه ۱۵ تومن سخت گیریه؟ بگید چیکار کنم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

این تا آخر عمر فقط آگهی نگاه میکنه فرار کن ازش

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بیکار😐😐😐😐

نمیگم تموم کن ولی ببین خودش ی حرکت جدی میزنه یا ن

اول دختر پیدا میکنه بعد سربازی و کار؟؟😕

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد نیست ولی نه از کسی ک هنوز کار نداره .بنده خدا خودش پول نداره ازدواجم کنه بدتر میشه مگر اینکه دو ...

آخه من خانوادم ب هیچ عنوان قبول نمیکنن خب خسته شدم همش دیواره 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید