ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 عنوان .......وای😑 238 بازدید | 34 پست چرا هر چقدر فلش میخرم میسوزن؟یه راه مراقبت تضمینی بدید بمونن برام😂😑فلش تون چند سال عمر کرده؟فردا برای سومین بار میخوام بخرم ..... حسرت میخورم فلشای بابام ۱۰ سال عمر کردن فلشای من ۱ روز 😕 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 1402/04/19 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kim_lisa عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 5272 چیکار میکنی باهاشون وجدانن🤣🤣🤣 _army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید!
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 چیکار میکنی باهاشون وجدانن🤣🤣🤣 به تلوزیون میزنمشون کار خاصی نمیکنم یه ۴ تا فیلم ترسناک دارم و کارتونا اجیم سنگینی کردن رو گوشیم میخوام بریزم فلش از فلش نگا کنم داغ میکنن میسوزن😂😂💔 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
kim_lisa عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 5272 به تلوزیون میزنمشون کار خاصی نمیکنم یه ۴ تا فیلم ترسناک دارم و کارتونا اجیم سنگینی کردن رو گوشیم میخ ... خب کم از این بدبخت بی کَس کار بکش 🤣ع کامپیوتر کار کن _army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید!
میرمممم عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 95 ۱ تو فشار تو دمایی بالا یا پایین یا آب نخره بهش یا بیشتر پر کنی تا آخرش حتما حتما حتما موقع که می خوایی از سیستم یا موبایل گوشی رو جدا کنی حتما خاموش کن فلش رو بعد دربیار.
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 خب کم از این بدبخت بی کَس کار بکش 🤣ع کامپیوتر کار کن ندارم 😕کامپیوتر نیستتتتت😑قراره تازه سال دیگه برا دانشگام اون کشوره لپ تاپ بگیرم پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 ۱ تو فشار تو دمایی بالا یا پایین یا آب نخره بهش یا بیشتر پر کنی تا آخرش حتما حتما حتما موقع ک ... ممنونم ای کاش جواب بده این راه کاراااا❤ پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
kim_lisa عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 5272 ندارم 😕کامپیوتر نیستتتتت😑قراره تازه سال دیگه برا دانشگام اون کشوره لپ تاپ بگیرم 🤣🤣🤣🤣خب از ت گوشی فیلم بگیرین نگاه کنیم🤣مامانت چیزی نمیگه، من باشم همون موقع اشهدمو باید بخونم _army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید!
میرمممم عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 95 ممنونم ای کاش جواب بده این راه کاراااا❤ من ۵ ساله یکی خریدم و رم گوشی من بعد ۸ سال خراب شد
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 🤣🤣🤣🤣خب از ت گوشی فیلم بگیرین نگاه کنیم🤣مامانت چیزی نمیگه، من باشم همون موقع اشهدمو باید بخونم واای نه پول خدمه 😂😂۲۰ تا کارتون و انیمیشنای مورد علاقه من و اجیم مجموعه کامل دزدان دریایی کارائیب مجموعه کامل لوسیفر ترسناک آن انابل پسر وووو مجموعه ومپایرررر۰😂 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 من ۵ ساله یکی خریدم و رم گوشی من بعد ۸ سال خراب شد واقعا؟😍 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
kim_lisa عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 5272 واای نه پول خدمه 😂😂۲۰ تا کارتون و انیمیشنای مورد علاقه من و اجیم مجموعه کامل دزدان دریایی کارائیب& ... خار و ناموس این فلشو ب هم پیوند زدی ک🤣🚶♀️ _army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید!
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 بله ✌😎 از راه حل هات استفاده میکنم مرسییی❤❤❤ پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 خار و ناموس این فلشو ب هم پیوند زدی ک🤣🚶♀️ 😂اصن اینهمه تو ۶۴ گیگ جا میشه؟ پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست