2777
2789
عنوان

همسرم مدام حرفشو‌ عوض میکنه

617 بازدید | 17 پست

میگه مثلا میریم مرکز استان ک خونه داره اونجا زندگی میکنیم 

کارمون هم همونجا باشه 

الان چند روزه رفته میگه من نمیتونم اینجا تنهایی سر کنم 

بعد یهو میگه من اگ نمی‌خواستم اونجا خونه نمیساختم 

بعد حاضر نیست شهر خودمونم زندگی کنه چون میگه کار نیست 

واقعا موندم تو حرفا و تصمیماتش 

همه کارها و حرفا و تصمیماتش همینه 

چیکار کنم؟

کلا بعضی مردا همین طوری ان ده جور حرف میزنن 

مردا قدیم حرفشون ی کلام بود شوهرم هزار تا قول داد قبل ازدواج بهش میگم جواب میده گو خوردم واس همین روزاس

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا بعضی مردا همین طوری ان ده جور حرف میزنن  

مثلا واسه بیرون رفتن 

میگه ازم اجازه بگیر 

من واقعا واسم سخته چون هیچکدوممون حتی مامانم از بابام اجازه بیرون رفتن نمیگیره و بابام کاملا راضیه از این قضیه 

من دوران عقد هستم توقع داره ازش اجازه بگیرم

بعد جلو مامان و بابام و بابا و خواهرش گفت اجازه نمیخوام گفتم بهم خبر بده درصورتی ک همیشه خبر میدادم

مردا قدیم حرفشون ی کلام بود شوهرم هزار تا قول داد قبل ازدواج بهش میگم جواب میده گو خوردم واس همین رو ...

خیلی بده اینم واسه منی ک روی حرفم هستم و این قضیه واسم خیلی مهمه ک اعتبار آدم با حرف و قولاش از بین نره

خیلی بده اینم واسه منی ک روی حرفم هستم و این قضیه واسم خیلی مهمه ک اعتبار آدم با حرف و قولاش از بین ...

دقیقا مردونگی طرف میره زیر سیوال تو ذهن ادم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
اسي ببخشيد كه بي ربط ميپرسم عروسي گرفتين؟چي شد چيكار كردين

نه عزیزم بخاطر حرفش مامان و بابام و خواهرا و برادرم خیلی ازش ناراحت شدن

دو سه بار اومدن برای عذر خواهی و حرف زدن و اینا 

بابام فقط ازش سه تا قول گرفت

یکی محل زندگیش

یکی کارش 

و مهمترین اخلاقش 

اینا رو باید ثابت کنه ینی محل زندگی و کارش مشخص بشه

و اخلاقش رو هم اصلاح کنه 

دوماه ‌و نیم وقت داره

نه عزیزم بخاطر حرفش مامان و بابام و خواهرا و برادرم خیلی ازش ناراحت شدن دو سه بار اومدن برای عذر خو ...

عزيزم چقدر خوبه كه خانوادت پشتتن و چقدر خوبه كه به حرفشون هستي

اميدوارم خوشبخت بشي

هيچوقت پشت خانوادتو خالي نكن 

عزيزم چقدر خوبه كه خانوادت پشتتن و چقدر خوبه كه به حرفشون هستي اميدوارم خوشبخت بشي هيچوقت پشت ...

هر روز ک میگذره بیشتر دلم میخواد ازش جدا شم ولی ب فکر حرف مردم و اون دوره فشار روحی ک باید تحمل کنم میفتم حس میکنم تواناییشو ندارم 

من قبل از ایشون دلبسته یکی از خواستگارهام شدم و دو سال و نیم طول کشید تا فراموشش کنم 

با وجود اینکه روی هم رفته چهل روز آشنایی و آزمایش خون و... طول کشیده بود 

برای ایشون واقعا طاقتشو‌ندارم چون بهشون دلبسته و وابسته شدم و اینکه از طرفی دارم آزار میبینم 

قلبم خسته شده 

هر روز ک میگذره بیشتر دلم میخواد ازش جدا شم ولی ب فکر حرف مردم و اون دوره فشار روحی ک باید تحمل کنم ...

ن توی عقدم دارم جدا میشم بخاطر فحشا و کتکاش و تحقیراش و اینکه پیش خانوادش پشتم نبود و همشون دخالت میکردن

توروخدا تو که امیدی نداری و خوشبخت نیستی تحمل نکن و جدا شو

بخدا فردا جهازتو میبری بچه هم میاری درمونده میشی اونوقت میگی ای کاش توی عقد جدا شده یودم

مگ هنوز عروسی نکردی توک دوهفته پیش گفتی عروسیته

گفتم عروسیمه ولی تاپیک بعدم رو بخونی متوجه میشی عزیزم 

دعوتمون شد حتی پای خانواده ها هم کشیده شد وسط 

الان پشیمونم ک همه چیزو گفتم 

از همه اخلاقهاش گفتم 

پشیمونم

ن توی عقدم دارم جدا میشم بخاطر فحشا و کتکاش و تحقیراش و اینکه پیش خانوادش پشتم نبود و همشون دخالت می ...

بد دهن هست ولی ب من فحاشی نمیکنه 

کتکم نمیزنه 

جلو خانوادش پشتمه 

خیلی دوستم داره

بخاطر همین چیزا الان پشیمونم ک چرا جلو خانوادم خرابش کردم

گفتم عروسیمه ولی تاپیک بعدم رو بخونی متوجه میشی عزیزم  دعوتمون شد حتی پای خانواده ها هم کشیده ...

خو من بهتون نگفتم نیا توی نی نی سایت مشاوره نگیر زندگیت خراب میشه؟نی نی سایت واینستا تااالان باعث خراب شدن وطلاق زندگی خیلیا شده.برای مشکلات زندگیتون فقط مشاوره