2777
2789
عنوان

همسرم مدام حرفشو‌ عوض میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 17 پست

همه ی کسایی که توی مجازی نظر میدن عزیزم اینا مجازی ان و توی واقعیت زندگی تو نیستن.توک خودت الحمدالله سی سالته عاقلی دیگه.چرا واقعا میای همه چیتو اینجا میگی وقتی ایقدزودتحت تاثیر حرفای کسایی ک نمیشناسیشون قرارمیگیری؟اینجا هیشکی سواد علمی نداره عزیزم همشون براساس احساس یه چی میگن واینکه اینجا همه ازسربیکاری میان گشتی میزنن یا هم سنشون کمه یاسوادشون کمه.خلاصه که اینجانظراتشون مهم نیست خیلی چون تخصص ندارن.لطف کن دیگ مسائل زندگیتو اینجا باز نکن..اتفاقاسی سالت هست تابخای این زندگیو تمام کنی وفراموش کنی دوسال طول میکشه ،تابخای به کسی اعتمادکنی وکیس مدنظرت بیاد سه سال طول میکشه اونوقتا دیگ بخاطرداینکه سنت رفته بالا همیطور عجولانه تصمیم غیرمنطقی میگیری.پس الان بیشتر فکرکن واصلااحساسی تصمیم آبکی نگیر گلم.من خودم مجردم سنم کمترتوعه شایدسوادمم کمترباسه ولی خو خواهرانه بهت میگم

خو من بهتون نگفتم نیا توی نی نی سایت مشاوره نگیر زندگیت خراب میشه؟نی نی سایت واینستا تااالان باعث خر ...

واقعا همینه هم اینستا هم اینجا 

اینقدر آدم رو تحت فشار قرار میدن و ی چیز کوچیک‌رو‌بزرگ جلوه میدن ک راهی جز تموم کردن واسه فرد نمی‌ذاره 

هیچکی ی راه حل درست و درمون به فردی ک اومده کمک خواسته نمیده

سر ی بحث شوهرتو‌میکنن جلاااد 

تقصیر خودمم هست ناراحت ک‌میشم همش بدیهاش تو ذهنمه 

مدام بهش فکر میکنم و متنفر میشم ازش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی کسایی که توی مجازی نظر میدن عزیزم اینا مجازی ان و توی واقعیت زندگی تو نیستن.توک خودت الحمدالله ...

من خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرم 

و خیلی عجله ای تصمیم میگیرم 

یکی از اشتباهات دیگم اینه ک همه چیز رو ب خانوادم میگم در صورتی ک واقعا نباید بگم 

الان آثارشو‌میبینم 

تا همسرم تماس میگیره ازم می‌پرسن چی گفت 

دوباره همون حرفا رو‌میزنه؟

گیر میده؟

میگه نه نمیخوام بگم 

میگن بگو‌تو دوسال تو دلت نگه داشتی این شد نتیجش

واقعا پشیمون میشم 

می‌دونم صلاحمو میخوان و نگرانمن

ولی واقعیت اینه ک هیچکی از آینده خبر نداره