yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 عنوان مشکی پر کلاغی روی دکلره سبز میشه ؟ 292 بازدید | 13 پست موهام فقط پایینش دکلرس الانم ی کوچولو حالت صورتیه ولی بازم روشنه خسته شدم میخوام مشکی بزارم همشو بد میشه ؟ تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃 1402/04/19 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو2 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8290 مشکی کنی پشیمون میشی چون رو مشکی دیگه رنگ نمیگیره خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
ستاره_یخیی عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1927 مشکی بزنی مجدد بعد دوهفته رنگش بر میکرده رنگ مشکب باعث سوختگی مو میشهدرکل میخوای بزتی n2بزن کموهات نسوزه زمان عمیق ترین چاله ها را پر میکند....
غزال۰۸ عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 4238 مشکی بزنی مجدد بعد دوهفته رنگش بر میکرده رنگ مشکب باعث سوختگی مو میشه درکل میخوای بزتی n2بزن کموه ... ینی دکلره رومیگیره ؟
yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 مشکی کنی پشیمون میشی چون رو مشکی دیگه رنگ نمیگیره من خیلی رنگ گذاشتم تا الان بلوند کردم رنگ فانتزی ام زیاد گذاشتم و الان واقعا خسته شدم موهامم داغون شده میخوام مشکی بزارم ک دیگه روش رنگ نکنم تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
ستاره_یخیی عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1927 ینی دکلره رومیگیره ؟ دکلره رو مشکی کنی بعد چند روز مجدد رنگش برمیکرده زمان عمیق ترین چاله ها را پر میکند....
yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 مشکی بزنی مجدد بعد دوهفته رنگش بر میکرده رنگ مشکب باعث سوختگی مو میشه درکل میخوای بزتی n2بزن کموه ... اخه میخوام پر کلاغی شه رنگ n2 بعد ی مدت رنگش تغییر میکنه میخوام ی رنگی باشه ک دیگه دکلره ام معلوم نباشه تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 دکلره رو مشکی کنی بعد چند روز مجدد رنگش برمیکرده واقعا؟! من شنیدم ک پر کلاغی رنگش نمیره دیگه تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
غزال۰۸ عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 4238 دکلره رو مشکی کنی بعد چند روز مجدد رنگش برمیکرده پایین موهام دکلره س وحاملگی بیشترحجم موهام سفیده نمیدونم چ گلی ب سرم بگیرم خیلی شلخته نشون میده
ستاره_یخیی عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1927 واقعا؟! من شنیدم ک پر کلاغی رنگش نمیره دیگه منم همین مشکل رو دارم پرس جو کردم گفتن بر میگرده رنگش ب زیتونی میزنه ب مرور زمان عمیق ترین چاله ها را پر میکند....
yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 منم همین مشکل رو دارم پرس جو کردم گفتن بر میگرده رنگش ب زیتونی میزنه ب مرور اگه اینجوری باشه ک خیلی بده من شنیدم روی دکلره سبز میشه تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
ستاره_یخیی عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1927 پایین موهام دکلره س وحاملگی بیشترحجم موهام سفیده نمیدونم چ گلی ب سرم بگیرم خیلی شلخته نشون میده هیچ راهی ندارع مگه اینکه مدام رنگساژ کنی یا اینکه قسمت پایینکوتاه زمان عمیق ترین چاله ها را پر میکند....
ستاره_یخیی عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1927 اگه اینجوری باشه ک خیلی بده من شنیدم روی دکلره سبز میشه اره فایده نداره باید تحمل کرد یا کوتاهخواهرم مشکی زد روی دکو کلی پشیمون شد تمام موهاش سوختن نهایت ب ناچار موهاشو کوتاه کرد زمان عمیق ترین چاله ها را پر میکند....
yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 اره فایده نداره باید تحمل کرد یا کوتاه خواهرم مشکی زد روی دکو کلی پشیمون شد تمام موهاش سوختن ... موهامم کوتاهه لامصبو کوتاهم نمیشه کردم تنها راهم همینه ک روش رنگ بزارم تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃