مامانایی ک بچه شیر دادیدبیایید.شیر دادن خیلی سخته؟چن سال شیر دادین؟من دختره اولمو ۶ماه شیر دادم اونم با بدبختی سینه هام زخم میشد در حد خون اومدن سزارینی هم بودم هی باید از روتخت پامیشدم واقعا عذاب بود آخرم انقد عذاب کشیدم شیرم خشک شد شیر خشک دادم.سره این بچم تصمیم دارم از همون اول شیر خشک بدم اما عذاب وجدانم میگیرم😓
🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
برای بعضیا عوارضای بعدشم هس دندون درد و ریزش مو و..😓
من اینقدررر درد میکرد که اول که سینه رو میزاشتم دهنش، داد میزدم. وقتی خونه کسی بودم میرفتم تو اتاقی که هیچکس صدامو نشنوه، امکان نداشت داد نزنم..... ولی شیر خودمو دادم تا یکی دو ماه درد کشیدم، ولی تحمل کردم. چون معتقد به شیر مادر هستم..
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
عزیزم، ان شاءالله همه ما بتونیم قوی باشیم، ان شاءالله شما بهترین و درست ترین تصمیم رو بگیرید، چه شیر مادر چه شیر خشک
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....