2777
2789
عنوان

شیردادن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
خوب را از این سری های شیر دهی نمیخری

نشنیدم تاحالا چجوریع؟

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا موندم چیکار کنم همسرمم زیاد گیر نمیده اما میگه شیرخودتو بدی بهتره اما نمیتونم .یه دکترمم رفته ...

من خودم تا چهل روزگي بهش شبر دادم فقط و بعدشم شير خشك ماشالا دخترم از بچه خواهرم كه شير مادر ميخوره قوي تر و زرنگ تره

ببین دو تا از بچه های من سر یکسری اتفاقات شیرخشکی شدن خودم اصلا دوست نداشتم . درسته شیرخشک ویتامین ...

مرسی عزیزم درست میگین شما اگه بتونم حتما شیر خودمو میدم اما اگه بشه دیگه😓

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

برای بعضیا عوارضای بعدشم هس دندون درد و ریزش مو و..😓 

من اینقدررر درد میکرد که اول که سینه رو میزاشتم دهنش، داد میزدم. وقتی خونه کسی بودم میرفتم تو اتاقی که هیچکس صدامو نشنوه، امکان نداشت داد نزنم..... ولی شیر خودمو دادم تا یکی دو ماه درد کشیدم، ولی تحمل کردم. چون معتقد به شیر مادر هستم.. 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من اینقدررر درد میکرد که اول که سینه رو میزاشتم دهنش، داد میزدم. وقتی خونه کسی بودم میرفتم تو اتاقی ...

الهی عزیزم خیلی سخته واقعا میفهمم مادرایی ک بچه شیر میدن خیلی قوی ان💜🌸من ۶ماه تحمل کردم نتونستم خوبش کنم اما ایندفعه شاید بتونم تحمل کنم اما از یه بابتم همش ناراحت میشم میگم فردا دختر بزرگم میگه فرق گذاشتی بینمون ب من شیر مادر ندادی😓همش فکرای مضخرف

الهی عزیزم خیلی سخته واقعا میفهمم مادرایی ک بچه شیر میدن خیلی قوی ان💜🌸من ۶ماه تحمل کردم نتونستم خو ...

عزیزم، ان شاءالله همه ما بتونیم قوی باشیم، ان شاءالله شما بهترین و درست ترین تصمیم رو بگیرید، چه شیر مادر چه شیر خشک

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
عزیزم، ان شاءالله همه ما بتونیم قوی باشیم، ان شاءالله شما بهترین و درست ترین تصمیم رو بگیرید، چه شیر ...

مرسی عزیزم زنده باشید💜🌹

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792