2777
2789
عنوان

شیردادن بچه

209 بازدید | 23 پست

مامانایی ک بچه شیر دادیدبیایید.شیر دادن خیلی سخته؟چن سال شیر دادین؟من دختره اولمو ۶ماه شیر دادم اونم با بدبختی سینه هام زخم میشد در حد خون اومدن سزارینی هم بودم هی باید از روتخت پامیشدم واقعا عذاب بود آخرم انقد عذاب کشیدم شیرم خشک شد شیر خشک دادم.سره این بچم تصمیم دارم از همون اول شیر خشک بدم اما عذاب وجدانم میگیرم😓

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

من تا دو سال

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای زخم شدن سینه روغن زیتون عالیه 

حداقل روز های اول که آغوز داری بده بهش میگن خیلی برای بچه خوبه

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

سخت بود؟زخم نمیشدی؟

اولاش چرا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

شقاق درمان داره که چند نوع پماد هست بزنی خوب میشه 

من سینم اصلا سر نداره خون هم افتاد ولی بعدش خوب شد شقاقش و دیگه زخم نشد 

بچتو از شیر محروم نکن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عذاب وجدان نگير براي مادر بودن و مادري كردن خيلي چيزاي مهم تري جز شير دادن وجود داره سعي كن بيشتر ...

واقعا موندم چیکار کنم همسرمم زیاد گیر نمیده اما میگه شیرخودتو بدی بهتره اما نمیتونم .یه دکترمم رفته بودم پیشش میگف الان شیر خشکا تمامه ویتامینارو دارن و...مشکلی نیس بده

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اولاش چرا

برای بعضیا عوارضای بعدشم هس دندون درد و ریزش مو و..😓 

شقاق درمان داره که چند نوع پماد هست بزنی خوب میشه  من سینم اصلا سر نداره خون هم افتاد ولی بعدش ...

هرچی میزدم خوب نمیشد بعد بچه دم ب دقیقه شیر میخواست مجبور بودم پمادو پاک کنم تصلا فرصت نمیداد ک خوب بشم.مگه اینکه بخوام از هردوش بدم هم شیرخودم هم شیر خشک کمکی

هرچی میزدم خوب نمیشد بعد بچه دم ب دقیقه شیر میخواست مجبور بودم پمادو پاک کنم تصلا فرصت نمیداد ک خوب ...

آره همین کارو بکن منم نوزاد دارم اوایل خیلی بد بود پماد هیدرودرم و ویتامین آ د چشمی میزدم بعدم دستمال کاغذی میذاشتم روش

هروقت میدیدم دارم اذیت میشم شیرخشک میدادم بهش 

حتی الانم که سینم خوب شده یه وعده شیرخشک رو میدم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واقعا موندم چیکار کنم همسرمم زیاد گیر نمیده اما میگه شیرخودتو بدی بهتره اما نمیتونم .یه دکترمم رفته ...

ببین دو تا از بچه های من سر یکسری اتفاقات شیرخشکی شدن خودم اصلا دوست نداشتم .

درسته شیرخشک ویتامین داره ولی هیچ جایگزینی نمیتونه جای خلقت خدا رو بگیره . میگن شیر مادر اولش مثل آبه تا رفع تشنگی کنه بعدش که غلیظ میشه و برای نوزاد حکم غذا رو داره. کدوم قوطی شیرخشک همچین قابلیتی داره؟ 

عزیزم شما مختاری شیر خودت رو بدی یا نه. این حرفم در جواب اون پستت بود 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).