2777
2789
عنوان

میخواهم یه پسری رو امتحان کنم 😁😁

204 بازدید | 12 پست

ولی نمیدونم چی بگم 

تو حرف زدن خیلی کندم 🤕یعنی نمیتونم قشنگ صحبت کنم حتما یه جا سوتی میدم 😣

اگه از تل پیام بدم میتونه شناسایی کنه ؟ 

تجربه ثابت کرده هیچ مردی از این امتحانا سربلند بیرون نیومده😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی باید حواست باشه 

ادما رو حتی میشه از نوع تایپشونم تشخیص داد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کار خطرناکیه باید خیلی زرنگ باشی که طرف متوجه نشه شمایی من قبلا برای خواستگارها این کارو زیاد کردم ...

اره از همین میترسم متوجه شه منم 

ولی یه کرمی افتاده به جونم بش پیام بدم ببینم پا میده یا نه 😂

باورت میشه هیچ دوستو رفیقی ندارم  داشتمم نمیشد  خیلی کار حساسیه 😂😂

هیچ وقت این کارو نکن که کسی رو جای خودت بذاری. همون جا افشات می‌کنه خیالت راحت

خودت هم این کارو نکن ممکنه بفهمه شمایی این کار خبرگی زیادی میخواد کار شما نیست آبروت می‌ره

البته من برای خواستگارای خودم و دختر خالم این روش رو امتحان کردم و چون خواستگارها رو فقط در حد خواستگاری توی خونه میشناختم و اونام همینطور در نتیجه لو نرفتم اما شما اگر با طرف آشنایی نزدیک یا ارتباط دوستانه داری میفته بیرون زشته

هیچ وقت این کارو نکن که کسی رو جای خودت بذاری. همون جا افشات می‌کنه خیالت راحت خودت هم این کارو نکن ...

اره واقعا بلد نیستم خوب اجراش کنم یا طوری حرف بزنم که طرف  تحت تاثیر قرار بگیره 

اگع بفهمه منم که باید به فکر مهاجرت به بیابونی جنگلی جایی باشم 😂😂

اره واقعا بلد نیستم خوب اجراش کنم یا طوری حرف بزنم که طرف  تحت تاثیر قرار بگیره  اگع بفهم ...

اصلا دیوونه میشی همش غصه میخوری یکی همین جا می‌گفت این کارو کرده طرف فهمیده واقعا آبروش رفته طفلی نزدیک بوده سکته کنه انقدر غصه خورده