2777
2789

چند باره دارم راجبه این مورد تاپیک میزارم توروخدا کمکم کنید من مشکله هورمونی دارم پریودیم منظم نیست افتضاحه ۲ ساله دارم درمان میکنم داروهام همش ویتامینه ازمایشو هزارتا کوفتو زهرمار دادم مشکله کیست تخمدان اینا ب هیچ عنوان ندارم اصلااا فقطططط مشکلم هورمونیه دوستان پس با ورزش و چی درست نمیشه.. توروخدا سایتی دکتری چیزی نمیشناسین من عکسه ازمایشامو براش بفرستم جوابمو بده؟؟ ببینم دقیقا مشکل چیه؟ چون دکتریم ک میرم خیلییی دکتره خوبیه هرکس رفته پیشش همون باره اول درمان شده ولی نمیدونم من چمه خوب نمیشمممم

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

سایت دکتر دات آی آر 

دقیقا همینا رو بنویس فارسی 

جواب ازمایش و سونو هم میتونی براشون بفرستی رایگان هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم اگر اعتقاد داری برو طب سنتی من بنیاد مصیر و پیشنهاد می کنم تو کاناس هستم و از مطالبش استفاده می کنم تو ایتا ست کانال 

اگر مشکل عدم ترشح هورمون باشه با حجامت سر ممکنه برطرف شه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

سایت دکتر دات آی آر  دقیقا همینا رو بنویس فارسی  جواب ازمایش و سونو هم میتونی براشون بفر ...

وای عزیزم فدات بشم مرسی بخدا مردم 

پوستت خیلی سفید نیست؟ شاید طبعت سرده شایدم رحمت سرد شده ظرف میشوری پیشبند میبندی؟

چرا خیلی سفیدم یکم بورم ولی بدنم خیلی گرمه.. ظرف نمیشورم اما خیلی زیاد میرم حموم هروز یا روزی دوبار ظرف خیلی کم میشورم 

نمی دونم اگر اعتقاد داری برو طب سنتی من بنیاد مصیر و پیشنهاد می کنم تو کاناس هستم و از مطالبش استفاد ...

ن حقیقت اعتقاد ندارم ب هرحال مرسی

چرا خیلی سفیدم یکم بورم ولی بدنم خیلی گرمه.. ظرف نمیشورم اما خیلی زیاد میرم حموم هروز یا روزی دوبار ...

طبع سرد مشکلات زنانه رو چندبرابر می‌کنه ولی خب میگی اعتقاد به طب سنتی اینا نداری رازیانه و زیره خیلی برا مشکلات زنانه خوبه البته باردار نباشی

رژیم بگیر اصلاح سبک و هورمون مصرف نکن

اصلاح سبک چبه؟ هورمون مصرف نکنم دیگه چیه؟

طبع سرد مشکلات زنانه رو چندبرابر می‌کنه ولی خب میگی اعتقاد به طب سنتی اینا نداری رازیانه و زیره خیلی ...

ن دوشیزم😂😂اها مرسی ب هرحال💓