2777
2789
عنوان

پریود شدید

396 بازدید | 16 پست

سلام خانما حالتون خوبه

دوستان یه راهنمایی میکنید ،من الان با امروز ۳ روز که پریودم ولی انقدر خونریزیم شدید که حتی اگه همین الان بیدارم کلا لباسامو عوض کردم چون افتضاح شده بودم واقعا باید چکار کنم یکم ترسیدم اخه همراه با خون که مثل آب ازرحمم خارج میشه لخته های بزرگ و کوچیک هم خارج میشه

باید چکار کنم

قرص فولایرون هم روز ۲ خوردم 

نظرتونو بهم میگید لطفا ممنون

طبیعیه نگران نباش گاهی اوقات بخاطر استرس ، شدید یا خیلی کم ممکنه بشه

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

اگه این ماه فشار روت زیاد بوده طبیعیه ولی باز واسه محکم کاری پیش یه دکتر برو

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون فدات اره این ماه پدرشوهرم فوت شد و کلیم اذیت شدم یعنی مال اونه؟؟

♥️  خدا رحمتشون کنه دوستم یه تصادف دید چند روز مونده بود به پریودش همون روز شد و خیلی پریودش شدید بود...آره بخاطر همینه

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
اگه این ماه فشار روت زیاد بوده طبیعیه ولی باز واسه محکم کاری پیش یه دکتر برو

فشار که بنظرم خیلی

از یه طرف هنوز دوهفته نیست پدرشوهرم (جوون بود) فوت شده چون من ۱۹ سالمه و خیلی زود بود واقعا

از یه طرف دیگه یه درگیری بین خانواده شوهرم اتفاق افتاد که من شدیدا استرس کشیدم 

یعنی مال اونه؟

♥️  خدا رحمتشون کنه دوستم یه تصادف دید چند روز مونده بود به پریودش همون روز شد و خیلی پریودش شد ...

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه رفتگانتونو

اخی الهی منم میترسم از تصادف از دعوا بدم میاد اصن

فشار که بنظرم خیلی از یه طرف هنوز دوهفته نیست پدرشوهرم (جوون بود) فوت شده چون من ۱۹ سالمه و خیلی زو ...

ممکنه باشه ولی یه سر دکتر برو که خیالت کاملاً راحت بشه

انشاالله که چیزی نیست ❤️

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
ممکنه باشه ولی یه سر دکتر برو که خیالت کاملاً راحت بشه انشاالله که چیزی نیست ❤️

انشالله 

بنظرت با همین خونریزی شدید برم اونجا بد نمیشه 

اخه نمیتونم پامو از خونه بزارم بیرون اوضام خیلی خرابه!

انشالله  بنظرت با همین خونریزی شدید برم اونجا بد نمیشه  اخه نمیتونم پامو از خونه بزارم ب ...

اگه اینقدر خرابه که حتما بايد بری قشنگم 

منم این ماه قراربود۱۹م بشم ۱۷م شدم و شدیده ازفکر و استرس ذهنی

الهی عزیزم اصن پریود درسته خوبه واسه بدن ولی خیلی دردسر وبدبختی داره صبر و تحمل و واسه هممون ارزو میکنم