2777
2789
عنوان

قرص چاقی گین اپ

97 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها تقریبا یه ماهه دارم مصرف میکنم

ولی انقد از عوارضش میاد تو اینستا استرس دارم

۱۰ سال پیش یه مدل دیگه مصرف میکردم نمیدونم اسمش دقیق چی بود ولی پوستمو داغون کرد ترک پوستی و واریس گرفتم بعدش اما وزنم زیاد کم نشد اما بعد زایمانم انقد داغون و لاغر شدم هرکی میدیدم میگفت وای چقد بد شدی لاغر شدی و فلان تصمیم گرفتم فقط چاقی صورت بخرم

حالا من هفته به هفته دارم کم میکنم یعنی هفته اول روزی دو تا هفته دوم روزی یکی هفته سوم یک روز در میون و هفته چهارم دو روز یکی و اینطوری میخوام کلا کم کم کنم

خیلی چاق شدم انگا با تلمبه باد کردن صورتم علاوه بر اون شکمم بزرگ شده نفس تنگی دارم خیلی اشتهام زیاد شده غذا انقد میخورم بعدش عمودی میشم میفتم

حالا دارم کمتزم میخورم چون داشت به معدم فشار میومد رفلاکس میکردم

میشه اگه خوردین تجربتونو بهم بگین

اها یه چیز جالب من دچار بیماری خود ایمنیم و همبشه دکتر کورتن موضعی بهم میده هیچ تاثیری رو بیماریم نداشته انگا کورتن های این قرص چاقی روی بهبود بیماریم کمک کرده کاری ک مدت هاست دکتر ها نتونستن درمانم کنن درمان شدم و میترسم قطع کنمو باز برگردم به قبل

بیماریمم ویتیلیگوس لک هام کامل رفتن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سیپروهبتادین بخور عالیه فقط سه روز اول یکم میخوابی بعد اوکی میشی

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

منم خود ایمن دارم روماتیسم استارتر جان به دکترت گفتی مصرف میکنی؟

نه عزیزم نگفتم ولی به طرز عجیبی من لک های مقاوم روی زانو و ارنج داشتم سفید بزرگ همشون محو شدن انقد خوشحال شدم چون پسرم الان ۳سالو نیمه س ارزو داشتم تا قبل بزرگ شدنش با خودم ببرمش استخر و همیشه از این موضوع خجالت میکشیدم

چند کیلویی؟قرص بالخره عوارض داره مغزیجات بخور و شیره انگور

۶۴ بودم الان حس میکنم ۷۰ بشم وزن نکردم الان حس زیادی چاق بودن دارم دیگه میخوام مصرف قرصو خیلی کم کنم ولی قطع نکنم میترسم لک های پوستیم برگرده

سیپروهبتادین بخور عالیه فقط سه روز اول یکم میخوابی بعد اوکی میشی

من بدنم به هیچی جواب نمیده یعنی تو زندگیم دو بار چاقیو حس کردم اونم هر دو با قرص چاقی اشتهام خوب بود میخوردم اما یه گرمم اضافه نمیکردم

وای گین آپ خیلی عوارض داره استخون هارو پوک میکنه قطعشم بکنی برگشت میده فقط شکمت قلبمه میشع

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

من زیاد سر در نمیام فقط یادمه یکی از دوستام میخورد خیلی چاق شد و دیگه ی تایمی نخورد. ولی بازم داشت چاق میشد و ورم میکرد خیلی دکتر رفت تا جلوی چاقی و ورمشو گرفتن. ولی الان تپلی مونده

❣️ در عشق خوش باشید ❣️

چی هست عزیزم نشنیدم تاحالا

میگن با خوردن این قرصا اسیب به استخوان و باعث سیاهی لگن میشه که بعدش باید تعویض مفصل انجام بدی و هزینه های فراوون من خودم قبلا مصرف کرده بودم چنین چیزی نشد الان نگاه میکنی همه دکترا تو اینستا دارن میگن که نخورین روزی چند تا با این مشکل میان

من زیاد سر در نمیام فقط یادمه یکی از دوستام میخورد خیلی چاق شد و دیگه ی تایمی نخورد. ولی بازم داشت چ ...

یا خدا من الان خیلی چاق شدم بدم میاد از یه ورم میترسم قطع کنم نمیدونم مصرفشو خیلی کم کردم هنوز یه بستم تموم نشده

میگن با خوردن این قرصا اسیب به استخوان و باعث سیاهی لگن میشه که بعدش باید تعویض مفصل انجام بدی و هز ...

عزیزم زیاد به اینستا و گوگل اهمیت نده تهش ب آدم سرطان میدن بی برو برگرد . ولی خب عوارض دارن نمیشه انکار کرداما این چیزا نیست خودت اذیت نکن قرصم نخور دیگع

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو