2777
2789

تو قلبته❤

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین؟فقط همین؟عذاب‌های من چی میشه؟

شک نکن اخر هر سیاهی روشنیه ابنو با تمام وجود حسش کردم و درک کردم و اینکه خودت هم سعی کن از عذاب هات دور شی قطعا خدا کنارت میمونه

ولی همونطوری که خوشحالی پایدار نیست غصه هم نیست شک نکن...

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

شک نکن اخر هر سیاهی روشنیه ابنو با تمام وجود حسش کردم و درک کردم و اینکه خودت هم سعی کن از عذاب هات ...

مثلا اینکه چند سال شده زیاد نیست؟من خستم‌.خدا توان منو نمیبینه؟

آخه خیلی طولانی شده.چقد توان دارم مگه

طولانی شده ولی همیشگی نیست شک نکن و دست از تلاش برندار 

نه خوشی موندگاره نه سختی 

ی مدت آدم همه چیش روی رواله

یه مدت طولانی ممکنه بد بیاره 

مهم اینه میگذره 

اگه هدفی داری براش بجنگ و دست نکش 

مطمین هم باش اندازه کاسه صبرت سختی میکشی نه بیشتر...

خب ینی چی؟

آیا گمان کردید وارد بهشت میشوید بدون اینکه مصیبت های مثل مصیبت های  پیشینیان به شما وارد شود؟ان ها آنقدر در سختی و رنج بودند که فرستاده و مومنان گفتند پس این یاری خدا کی خواهد امد؟ آگاه باشید یاری خدا نزدیک است

مثلا اینکه چند سال شده زیاد نیست؟من خستم‌.خدا توان منو نمیبینه؟

یک دوستی داشتم چند سال بدبختی بدی رو داست تحمل میکرد یک بار محرم از خوا خواست هرطور شده این وضعیتش تموم شه و خوشبخت شه

پدر و مادرش و تو تصادف از دست داد و اون خوشبختی ای که گفت رسید....ولی چه فایده 

لز حکمتش ایراد نگیر میاد روزای خوبت ازش ناامید نسو❤