کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
شک نکن اخر هر سیاهی روشنیه ابنو با تمام وجود حسش کردم و درک کردم و اینکه خودت هم سعی کن از عذاب هات دور شی قطعا خدا کنارت میمونه
ولی همونطوری که خوشحالی پایدار نیست غصه هم نیست شک نکن...
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
ام حسبتم ان تدخلوالجنه و لما یاتکم مثل الذین خلو من قبلکم مستهم الباسا و الضراء حتی زلزلوا و یقولوا الرسول والذین ءامنوا متی نصرالله الا ان نصر الله قریب
آیا گمان کردید وارد بهشت میشوید بدون اینکه مصیبت های مثل مصیبت های پیشینیان به شما وارد شود؟ان ها آنقدر در سختی و رنج بودند که فرستاده و مومنان گفتند پس این یاری خدا کی خواهد امد؟ آگاه باشید یاری خدا نزدیک است