2777
2789

وضعیت الان کاملا مشخصه: بی پولی،دادن قسط،فکر به آینده ای نامشخص توی ایران….همه ی اینا الان داره خیلی از مردارو اذیت میکنه توی همچین وضعی اگه هستین،نارحتی تونو بابت یه مسئله چجوری به شوهرتون میگید؟چجوری سرصحبتو باز میکنید اخه من هرمدلی بگم و شروع کنم ناراحتی منو کوچیک میبینه میگه درمقابل این چیزایی که من دارم بهشون فکر میکنم مال تو هیچی نیست…واقعا یه موقع هایی نمیشه همه چیزو تنهایی تحمل کرد و هعی بریزی توی دلت«تازه ازدواج کریم» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم به شماحق میدم هم به اون ولی باملایمت واروم حرف بزن بگو علاوه بردغدغه های تو خودمم بشخصه مشکلات وفکرایی دارم که دوسدارم باتو درمیون بذارم وقتی باتوحرف میزنم دلم اروم میشه حالم بهترمیشه توهم بامن حرف بزن سبک بشی شاید نتونم کاری کنم ولی میتونم گوش بدم ودرکت کنم…همینقدرکه مساعل برای تو بزرگه دغدغه فکریای منم برای من بزرگه نیازدارم باتودربارشون صحبت کنم

من متوجه سوالت نشدم 

ببین یه چیزایی تورو اذیت میکنه بعد سعی میکنی با همسرت درمیون بذاری و توقع داشته باشی تورو درک کنه 

اما درک نمیکنه و میگه من از صبح نا شب هزارتا فکر و درگیری دارم تو داری بخاطر یه چیز بیخود ناراحتی میکنی…خب دفعه بعد تو چجوری سرصحبتو باز میکنی که اون درکت بکنه….بفهمه واقعا تو داری اذیت میشی و فقط اون نیست که تحت فشاره

هم به شماحق میدم هم به اون ولی باملایمت واروم حرف بزن بگو علاوه بردغدغه های تو خودمم بشخصه مشکلات وف ...

خب دقیقا همینکارو میکنم اما ببین مسئله اینه که تصور میکنه من ازش میخوام اون یه حرکتی انجام بده درصورتیکه من فقط میخوام درک کنه ،شنونده خوبی باشع

ببین یه چیزایی تورو اذیت میکنه بعد سعی میکنی با همسرت درمیون بذاری و توقع داشته باشی تورو درک کنه&nb ...

بهش بگو من متوجه شرایط هستم و حس تو درک می کنم ولی دوست دارم تو هم متقابلا منو درک کنی 

هر آدمی تو زندگیش یه دغدغه هایی داره و اینجوری نیست که بی دغدغه باشه 

ولی غر نزن

خب دقیقا همینکارو میکنم اما ببین مسئله اینه که تصور میکنه من ازش میخوام اون یه حرکتی انجام بده درصور ...

به اقایون چندبار بابد یچیزیو بگی اونا شنونده بودنو یادنگرفتن باید یادشون بدی بگو حالاکه من پای حرفات نشستم وخوب گوش مبدم پس نوبت توعه به من گوش بدی نمیخوام هبچکاری کنی هیچ حرفی بزنی پیش پیش قضاوت کنی یاهرچی فقط گوش بده همین کافیه..طول میکشه یکم ولی بلخره متوجه میشه بهترین چیز توازدواج صحبت کردنه گفتن نیاز ودرددل کردن کم کم درست میشه غصه نخورعادیه

به اقایون چندبار بابد یچیزیو بگی اونا شنونده بودنو یادنگرفتن باید یادشون بدی بگو حالاکه من پای حرفات ...

ما تازه چندماهه ازدواج کردیم حس میکنم بخاطر همینه و خیلی از زوجا اوایل رابطشون این مشکلاتو دارن.اما فکر نمیکردم انقد سخت باشع 

ما تازه چندماهه ازدواج کردیم حس میکنم بخاطر همینه و خیلی از زوجا اوایل رابطشون این مشکلاتو دارن.اما ...

😌کم کم قلق همدیگه دستتون میاد برای پایداری رابطه باید تلاش کنی همه همینن مطمعن باش😉خوشبخت بشین عزیزم🩵