2789
عنوان

تناسخ

119 بازدید | 10 پست

سلام دوستان بنظر شما بهشتو جهنم یه جاییه که ما توش میسوزیم یاهمش خوشیم یا به شکل تناسخ روحمون همش در حال جاودانگیه من به اسلام معتقدم ولی چند تا سوال ذهنمو درگیر کرده اینکه خیلی جاها شنیدم ک تناسخ ثابت شده هست و اصلا اگه همچین چیزی وجود نداشت چرا مطرح شده

من واقعا احتیاج دارم باور کنم که یا زندگی قبلیم یه کشور و کشتم که اینقدر دهنم صاف میشه

یا زندگی بعدی قراره یکی از مولتی میلیاردرا باشم و به همین خاطر این زندگی داره دهنم صاف میشه

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا دوست ندارم باور کنم همچین چیزی هست.

واینکه قرآنو قبول دارم و این قضیه تو قرآن رد شده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

عدم وجود خدا هم مطرح شده اما واقعیت نداره که . تناسخ هم که اسلام کاملاردش کرده . مگه میشه پا به دنیا گذاشت یه عالمه خون ریخت مثلا همین  داعش اخر اب از اب هم تکون نخوره نه جهنمی نه مجازاتی ؟ اگر جهنمی نبود بنظرم عدالت خدا زیر سوال میرفت 

عدم وجود خدا هم مطرح شده اما واقعیت نداره که . تناسخ هم که اسلام کاملاردش کرده . مگه میشه پا به دنیا ...

نه صددرصد که ادما به جزاشون میرسن فقط برام جای سواله که این درد کشیدن به شکل اتیش واقعیه یا یه حالتی ک روحت عذاب میکشه تو یه بدن دیگ از این لحاظ پرسیدم