بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر به من بگی چجوری یه عمر دعات میکنم،کتابی میشناسید بخونم 🙏 ،من زود عصبانی میشم از نامردیا از زرنگ ...
والا نمیدونم چه جوری چون خودمم همین مشکلو دارم درکتون کردم و میدونم تنها راه حلش اینه ما هم سیاست یاد بگیریم ابن عصبانی شدن همه کاسه کوزه ها رو سر ما میشکنه و اصلا خوب نیست
والا نمیدونم چه جوری چون خودمم همین مشکلو دارم درکتون کردم و میدونم تنها راه حلش اینه ما هم سیاست یا ...
خواهرم از بچگی با همین سیاستاش آدم خوبه داستان بوده و من هم شدم آدم بده ،حتی الانم که ازدواج کرده وقتی میاد خونمون یه جوری کرمشو میریزه ،اصلا حس نمیکنم خواهر دارم ،از بچگی کوچکترین تفاهمی باهم نداشتیم ،نمیفهمم چرا اینقدر میخواد خودشو ثابت کنه یا منو اذیت کنه حتی شده خیلی ریز ....یه جوری میخواد به همه بگه که من خونه داریم بده من آشپزیم خوب نیست یا اگر تا الان شوهر نکردم از بس بی عرضه ام ....نمیفهمم چجوری باید حالیش کنم که باهم مهربون باشیم ،ببخشید سرتو درد آوردم ممنون درست میگین باید تمرین کنیم هیجاناتمونو کنترل کنیم