2777
2789
عنوان

Bts

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 42 پست
وای🤣🤣🤣 مادربزرگمم میگه باز این پسرا رو گذاشت😂 بابامم میگه حداقل نانسی رو بزار 😐

😂باز این اینارو گذاشت😂

باباهایی که سر این موضوع کل کل میکنن خیلی خوبن😄

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

معنی هاش بعضی هاشون خیلی قشنگن واقعا

آره واقعا 

بعضی موقعا یه وقتایی که حالم خوب نیست یهویی میاد توی اکسپلورم خدایی خیلی آرامش میده

💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته به خدا توکل کردم عزیزم😁 چندین ساله که رابطه خوبی با خدا دارم خداروشکر💙 درست میگید شما ...

فیلمش دیدم .ناراحتم میکنه ازدواج نمیکنند .بچه ندارند..با اینکه اعتیاد به فیلم کره ای دارم .ولی انرژی مثبت فقط مال حرف خداست .توکل کنیم .از حرف مردم ناراحت نشیم .حرف مردم منحرفمان نکنه .صدقه بدهیم زکات بدهیم .مثل ادم خشکا نمیگم .ادم خشکا اصلا اسلام را هم نمیفهمند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

فیلمش دیدم .ناراحتم میکنه ازدواج نمیکنند .بچه ندارند..با اینکه اعتیاد به فیلم کره ای دارم .ولی انرژی ...

آره واقعا ولی اگه دیده باشی  میبینی که خودشونم چقدر دوست دارن تشکیل خانواده بدن ولی خب واقعا سخته

تو زیبا باشی ۹۰ درصد کسایی که میان دنبالت بخاطر زیباییه 

درک کن که آدم معروفا هم از لحاظ معیاری دچار مشکل میشن

اگرم قبل معروفیت میخاستن ازدواج کنن که خب بی تی اس شروع کار سن مناسب تشکیل خانواده نداشتن

من به فیلمای کره ای اعتیاد ندارم ولی فقط فیلم کره ای میبینم خیلی کم پیش میاد فیلمای دیگه

اگه باشه میبینم همین

میدونی دقیقا اسلام هم میشه گفت مثل همین بی تی اسه

بعضی از پیروانش با طرز فکر غلطی که دارن باعث میشن یسریا زده بشن ولی همشون که مثل هم نیستن

بهرحال ممنونم که درک بالایی داری💙

آره واقعا ولی اگه دیده باشی  میبینی که خودشونم چقدر دوست دارن تشکیل خانواده بدن ولی خب واقعا سخ ...

شعار همه انسانها زیبا هستند .مثل همان شعار اسلام هست .نژاد برای تشخیص انسانهاست .و معیار انسانیت اخلاقیت و تقواست ‌.کسی هم اخلاق نداشته باشه واقعا پایبند به اسلام نیست .راستش اگر مسلمانان ما شعار واقعی را عمل کرده بودند نه این همهبدبختی داشتیم نه این همه هویت زدگی .دلم واسه بی تی اس میسوزه .طرفدارانش عین طرفدارای گلزار ند.

شعار همه انسانها زیبا هستند .مثل همان شعار اسلام هست .نژاد برای تشخیص انسانهاست .و معیار انسانیت اخل ...

درسته دیگه هیچ چیزی برای ما که اینقدر ادعا میکنیم درست نیست

نوجونا میان میگن این که مسلمونه وضعش  اینه

و اونایی که میگیم کافر اینقدر پیشرفته ان

خب مسلمه که تردید میکنن

کل تاپیکم درباره این بود که طرفدارا رو جمع نبندید😂خیلی زیبا بعد از اینکه دوتا طومار نوشتم باز حرف خودتونه

راحت باشید😁🤝🏻

درسته دیگه هیچ چیزی برای ما که اینقدر ادعا میکنیم درست نیست نوجونا میان میگن این که مسلمونه وضعش &n ...

منتقد بی تی اسم .مشخصه .

بله

بیشتر تندرو عه تا منتقد!

خوشحالم که نمردیم و معنی تندرو بودن رو با عنوان منتقد هم دیدیم! حکایت این مثل امثال فراصتی هاست!

حوصله نداشتم رو خودش ریپ بزنم

اتفاقا این خودش از اون خشکاس. بر خلاف اینکه تو پیامش گفته نه اون خشکا چیزی نمیفهمن!

وگرنه این همه تخریب واسه چیه

اگر خودش بنده ی خداست، اعضا با هر دین و اعتقادی بازم بنده ی خدان

خداروشکر که حداقل حق بنده بودن رو ازشون نمیتونه بگیره!

بعد هم گفتن اینکه یه نفر حس خوبی بهت میده واقعا چه ربطی به خدا و اعتقادات داشت؟

الان من استادم/ خانواده بهم بگه مستعدم خب من روحیه میگیرم. این ربطی به خدا داشت‌؟ امثال همین خانم گند میکشن به دین.

والا ما هم اعتقاد داریم. منم مسلمونم ولی فنم هستم

کلا تاپیک رو به بیراهه برد

یا مثلا ما نمیدونیم قرآن منبع نور و آرامشه و فقط ایشون میدونه؟ ما همه کافریم و ایشون فقط میدونه خوب و بد رو؟

اصلا چه ربطی به بی تی اس داشت؟

بعضیا واقعا رو اعصابن

بعد همین خانم که مثلا مسلمونه، از اسلام یاد نگرفته قضاوت نکنه؟ اونا هر چی هستن یه بخشیش بخاطر شرایط حاکم تو کشورشونه. اگر خود این خانم متولد شده ی اونجا بود و دقیقا تو شرایط اعضا گیر افتاده بود، بازم همین دیدگاه رو داشت ؟ اگر اره اونوقت بیاد پیام بزاره...

خوبه تازه بدبختا از مسلمونا حمایتم کردن.

خوب بود اون کلیپ مصاحبه شونو براش میذاشتی که نامجون میگفت کلی مسلمون میاد کنسرت ما و ...

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بیشتر تندرو عه تا منتقد! خوشحالم که نمردیم و معنی تندرو بودن رو با عنوان منتقد هم دیدیم! حکایت این ...

😄👏🏻👏🏻👏🏻کامل ترین جواب

خب منم نخواستم چیزی بگم که بدتر بشه

ولی خوب شستیش گذاشتینش کنار😂

بعضیا همینجوری فقط میخان خودشونو تخلیه کنن

گیر الکی میدن

بارها دیدم

که فیلمای بی تی اسو دنبال میکردن ولی چون نمیدونستن اونان خوششون میومد ولی تا میگفتی اینا همین بی تی اسن میفتادن به هیف هیف و پیف پیف

خلاصه که خوب گفتی👍🏻🥰💙

😄👏🏻👏🏻👏🏻کامل ترین جواب خب منم نخواستم چیزی بگم که بدتر بشه ولی خوب شستیش گذاشتینش کنار😂 بع ...

حیف شد

باید رو خودش ریپ میزدم😂😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊