2777
2789

ک خوب باشه چون من کف سرم چربه ساقه ش خشک 

یه چیز خوب معرفی کنید اگرم چیزی استفاده کردین بد بود اسمشو بگین

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو ناتل دوقلو واس انواع موهای چرب خشک و معمولی هست و معمولا هم  نسخه اکثر پزشکاس. پیش هر متخ ...

من موهام رنگ نشده اما شکننده و وز و موخوره و هر چی ک بگی هست 

تلفظش چیه ناتِل؟

آره باید بگی ناتل دوقلو واس موهای چرب یا خشک یا معمولی واس همه جور مو شامپوش هست 

واقعا خوبه؟

من چربه موهام تو موهات چجوری بود استفاده کردی

من به خاطر چربیش ریزش مو دارم

من هر بار میرم حموم 4 تا شامپو میزنم به موهام آخر سرم که میام بیرون هنوز موهام کامل خشک نشده سریع سرم آبرسان الینتو میزنم برو پیش دکتر بهت بهترینو معرفی میکنه 

من هر بار میرم حموم 4 تا شامپو میزنم به موهام آخر سرم که میام بیرون هنوز موهام کامل خشک نشده سریع سر ...

آخه مامانم نمیاد بریم دکتر اه 

نمیذارن تنها هم برم

هر چی برسه دستم 

مگه مایع ظرفشوئی استفاده میکنی که اینقد راحت میگی هر چی 😵 اگه یه شامپو که مناسب موهات نیس استفاده کنی موهات ریزش پیدا میکنه هیچ جورم نمتونی درستش کنی. حداقل برو داروخونه بگو موهام چربه شامپو واس موهای چرب چی پیشنهاد میکنید خودشون یه شامپوی خوب معرفی میکنن

مگه مایع ظرفشوئی استفاده میکنی که اینقد راحت میگی هر چی 😵 اگه یه شامپو که مناسب موهات نیس استفاده ک ...

باشه آخه خواستم از تجربه دیگران هم استفاده کنم باشه