2777
2789
عنوان

خیانت محسوب میشه...

199 بازدید | 16 پست

۸ ساله پیش با پسری اشنا شدم که هردومون بچه بودیم تقریبا ۱۴ سالگی تا ۱۸ سالگی باهم بودیم و همه چی خوب بود تا یکدفعه یه شخص دیگه ای اومد تو زندگیم و هوش از سر من برد و تو ۴ ماه باهاش ازدواج کرده بودم اون شخص قبلی خودشو به در و دیوار کوبوند هررررکاری کرد برگردم برنگشتم کور و کر و لال شده بودم هرچی میگفت راضی نمیشدم حالا ۴ سال از ازدواجم میگذره تو این ۴ سال هیچ وقت بهش فکر نکردم حتی خیلی چیزا هم یادم رفته انقدر بهش فکر نکردم الان حدودا ۲ ماهه که وحشتناک تو ذهنمه پشیمونم گریه میکنم به یادش میوفتم خاطره ها میاد تو ذهنم قلبم درد گرفته خیلی این موضوع برام بزرگ شده خیلی خیلی اصلا من چنین ادمی نبودم بعد از ازدواج حتی از بوی مردهای دیگه بدم میومد و تو اسانسور ساختمون عوق میزدم انگار همه چی هرچی به اون شخص گذشت ۴ سال پیش داره الان به من میگذره از طرفیدمن به هرچی که بیاد تو ذهنم و خدا بندازه تو سرم یه ارتباطی پیدا میکنم میترسم نمیدونم چی میخواد بشه که ۲ ماهه روزگارم این شده یه چیزی بگین یه حرفی یه راهنمایی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت که خیانته . چهار سال عمرش گذاشته بعد یهو ولش کردی ازدواج کردی . نمدونم میترسم راهی بگم برات دردسر شه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

احتمال داوم اخه یهوواینهمه تغییر عجیبه

دقیقا از خرداد وحشتناک شدم نمیفهمم خودمو درک نمیکنم این ادم برای من تمام شده بود من ازدواج کردم عروسی و همه چی الان یعنی چی بعد ۴ سال یهویی 

خیانت که خیانته . چهار سال عمرش گذاشته بعد یهو ولش کردی ازدواج کردی . نمدونم میترسم راهی بگم برات در ...

خیانت کردم اره قبول دارم این کلمه رو کل موضوع پیچیده بود ولی در کل من به اون شخص خیانت کردم حتی الانم که این موضوع لعنتی داره تو ذهنم میچرخه بازم خیانت به شوهرمه چه مرگمه اخه 

چه راهی

اینکه بری ازش حلالیت بگیری . ولی فکر کنم راه درستی نباشه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

وای منم دقیفا مث تو شدم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻