2777
2789
عنوان

وسواس

555 بازدید | 12 پست

سلام من وسواس دارم نسبت به نجاست و این که جایی کثیف کنم از حمام آمدم رفتم سرویس بهداشتی دیدم یه مو به پاهام وصل لکه بینی هم داشتم بعد اومدم برش دارم دست خورد به پا و شکمم دیگه اب نکشیدم حالا می گم نه می تونن لباس عوض کنم نه باز حمام برم اگر اون مو به لکه بینی برخورد داشته باشه و بعد خورده باشه به شکمم الان شکمم و بالای شلوارم و لباسم نجس شده از طرفیم تو یه محیط بهداشتی داروخونه کار می کنم می گم اون جا می رم تمیز باشم حالا نمی دونم چه کار کنم اشکال داره نداره مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو این مورد نمی دونم چه کار کنم شما خوب شدین چه جوری؟

بله من دیگه داغون شده بودم خونمو شلنگ میگرفتم،امشب ساعت ۸ ب بعد زکی از کارشناساشون پاسخگویی دارن الان شمارشو میزارم

بله من دیگه داغون شده بودم خونمو شلنگ میگرفتم،امشب ساعت ۸ ب بعد زکی از کارشناساشون پاسخگویی دارن الا ...

مرسی عزیزم شما چه کارا کردین چه جوری دلتون راضی شد

لینکشو بدم بهت برو تو کانالش،تو حرم حض ت معصومه و جمکران کلاس میزارن و برای مایی که راه دور هستیم صحبتاشونو ضبط میکنن و تو کانال میزارن،من سر نماز ،طهارت نجاست،غسل وسواس داشتم که خداروشکر خوب شدم فقط اینو میگم وسواسیها هیچی گردنشون نیست،الانم هیچ جارو نجس نکردی ،همه مراجع تقلید هم قبولشون دارن

مرسی عزیزم شما چه کارا کردین چه جوری دلتون راضی شد

ببین استاد بیگدلی خدا خیرش بده خودش وسواسی بود از ما بدتر بود خودش با اجازه و نامه از طرف مراجع این کلاسارو برگزار کرد ،اولش شک میاوردم بعد گفتم اگه دروغ باشه که نمیزارن تو حرم خانم حضرت معصومه و جمکران کلاس برگزار کنن،حتی تو مشهدم کلاس دارن

‎0919 752 8856 ب این شماره زنگ بزن بگو وارد کانال صوت حدم و جمکران عضوت کنه،پاسخگویی از ساعت ۷ تا ۹ شب داره،هر روز چندتا استاد هم پاسخگویی داره تو کانال مینویسه چ ساعتی دارن،امیدوارم موفق باشی

لینکشو بدم بهت برو تو کانالش،تو حرم حض ت معصومه و جمکران کلاس میزارن و برای مایی که راه دور هستیم صح ...

سلام ببخشید من دچار وسواس فکری هستم ،استاد بیگدلی فقط راجب وسواس فکری شست و شو و نجاست کمک میکنه؟ اخه من وسواس فکری های دیگه ای هم دارم توی زمینه های دیگه ام کمکم میکنن؟

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶