2777
2789
عنوان

دل کندن 💔

512 بازدید | 22 پست

تو رو خدا خواهرانه کمکم کنید. چهار سال پیش مجازی با پسری آشنا شدم، رابطمون جدی شد و اومد خواستگاری اما خانوادم با دلایل منطقی مخالفت کردن.( نداشتن شغل، چهار سال کوچیکتر بودن پسر، تفاوت فرهنگی, ۱۷ ساعت فاصله شهرهامون) پدرم اعتیاد داره اصلا نمیشه باهاش حرف زد شروع ب آبروریزی می‌کنه . منو عشقم خیلیی تفاوت فرهنگی داریم بعد از کلی سختی کشیدن امروز بهش گفتم ک باید کات کنیم و میخوام رو تصمیمم مقاومت کنم هرچند برام خیلی سخته چون می‌دونم خانوادم قبول نمیکنن و همیشه ب دلایلی ک تو تاپیک های قبلیم گفتم عشقمو تحقیر میکنن...

بنظرتون تصمیم درستیه کات کردن ؟؟؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم تو شرایط توام کات کردم و باید وایسم ازم کوچیکتره و تفاوت فکری فرهنگی شدید داریم .بااینحال ک همیشه به افکارم احترام گذاشته و منم همینطور اما نشدنیه واقعا

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
عشق وعاشقی چشماتونو کورکرده

هربار تصمیم میگیرم ب کات کردن اما بعد پشیمون میشم این بار میخوام خیلی جدی باشم برام دعا کن چون عقلم میگ بدرد هم نمیخوریم ولی دلم پیشش گیره

بنظرم با وجود دردناک بودن تصمیم درستیه 

در ضمن این رو هم بگم که دیگه چکش نکن و عکسا اینا همه رو حذف کن .... شماره تلفن و ایدی و هرررر چی که داری.... همه ی این کارا رو هم یکهویی انجام بده وگرنه نمیتونی....۶ ماه تا یکسال بعد برات کمرگ میشه...در ضمن ایشون رو هم متقاعد کن کاملا چون یک رابطه دو طرفس و نمیتونی به تنهایی برای دیگری تصمیم بگیری...موفق باشی❤️

اره منم تو شرایط توام کات کردم و باید وایسم ازم کوچیکتره و تفاوت فکری فرهنگی شدید داریم .بااینحال ک ...

اره دقیقا میفهمم چی میگی ازدواج ما دوتا هم محاله هم اشتباه با اینکه جفتمون همو میخواییم اون راضی ب کات نیست ولی من امروز تصمیم و گرفتم ک کات کنم چون ب نفع دوتامونه

اره دقیقا میفهمم چی میگی ازدواج ما دوتا هم محاله هم اشتباه با اینکه جفتمون همو میخواییم اون راضی ب ک ...

منک دلم نیومد بگم نمیشه و نمیتونیم سر ی مسئله ی دگ کات کردم.اون موضوعو بزرگ کردم ک دلش نشکنه.حتی حاضر شده بود ظاهرشو تغییر بده

عزیزم🥲🥲

واقعا داشت میجنگید اما باهمه وجودم میدونم ک این غلطه.چون بعدا دلش برای خود قبلیش تنگ میشه و حس شکست میکنه

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
عزیزم میدونستی تفاوت فرهنگی دارین نباید کار به خواستگاری میکشید

اره اینجاهم خیلی بچگی کردم کسی نبود راهنماییم کنه عشق کورن کرده بود فقط میگفتم بشه بهم برسیم حانوادشو اصلا ندیده بودم خودش رو هم فقط یک بار دیده بودم وقتی خانودشو دیدم ب خانوادم حق دادم چون زمین تا آسمون با ما فرق داشتن از همه لحاظ

بنظرم با وجود دردناک بودن تصمیم درستیه  در ضمن این رو هم بگم که دیگه چکش نکن و عکسا اینا همه ر ...

ممنونم از راهنماییت حتما همین کارو میکنم 

فقط ی سوال خانوادش با من در ارتباطن و اگه بخوام با مادرش تلفنی بگم ک کات کنیم منو متقاعد می‌کنه ک بمونم 

چکار کنم بنظرتون؟؟؟