2777
2789
عنوان

دل کندن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 22 پست
منک دلم نیومد بگم نمیشه و نمیتونیم سر ی مسئله ی دگ کات کردم.اون موضوعو بزرگ کردم ک دلش نشکنه.حتی حاض ...

الهی عزیزم🥺🥺 منم دلم نمیخواد بخاطر تفاوت هایی ک با ما داره از طرف خانوادم تحقیر باشه میسپارمش بخدا همیشه مراقبش باشه 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
ممنونم از راهنماییت حتما همین کارو میکنم  فقط ی سوال خانوادش با من در ارتباطن و اگه بخوام با م ...

مادرش رو فعلا بیخیال 

با خودش حرف بزن و متقاعدش کن 

چون اونم دل داره و دل کندن میتونه اعتماد به نفسشو کم کنه و فکر کنه خواستنی نیست 

بعدا برای مادرش هم بگو و بگو که اون هم مراقبش باشه 

فقط یادت نره که گفتم اصلا بعد کات چک نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بنا ب ی دلایل و ی تفاوت های دیگه ای دوتایی این تصمیم رو گرفتیم.دلم براش اشوبه چون شرایط سختی داره فقط سپردمش ب خدا ک حواسش بهش باشه.ماهم جدا شدیم و سختمه

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

منم بنا ب ی دلایل و ی تفاوت های دیگه ای دوتایی این تصمیم رو گرفتیم.دلم براش اشوبه چون شرایط سختی دار ...

الهی عزیزم خدا دل دوتاتون رو آروم کنه❤️ چند وقته جداشدنی🥺💔

الهی عزیزم خدا دل دوتاتون رو آروم کنه❤️ چند وقته جداشدنی🥺💔

۸ تیر و پس فردا تولدشه.و منی که از چند وقت پیشا فقط منتظر تولدش بودم و فکر کادو بودم..

۸ تیر و پس فردا تولدشه.و منی که از چند وقت پیشا فقط منتظر تولدش بودم و فکر کادو بودم..

چقدر ناراحت شدم گلم ولی چاره چیه ماهم همو خیلیییی میخواییم ولی واقعا شدنی نیست دلم براش پر میزنه ولی چاره ای جز جدایی نداریم چون میتونیم ادامه بدیم همینجوری ولی هیچ سرانجامی ندارع براهمین هر چ زودتر جداشیم بهتره  . برای دل من و عشقم دعا کن منم برات دعا میکنم نازنینم امیدوارم خیلیی زود آرامش پیدا کنی و خدا بهترینارو نصیبت کنه 

چقدر ناراحت شدم گلم ولی چاره چیه ماهم همو خیلیییی میخواییم ولی واقعا شدنی نیست دلم براش پر میزنه ولی ...

مرسی مهربون❤

خواستی با کسی صحبت کنی من هستم🙏❤

بهترین ها نصیبت😘❤