2777
2789
اگه ميخاست بترسه دفعه قبل ميترسيد اينكارهايي ك انجام ميدي نشونه هست ك سلامت روانت در خطر هست بايد ب ...

اره افسردگی دارم افسردگی شدید نامزدم اذیتم میکنه پردمو زده الانم به هیچ جاش نیست ولم می‌کنه میخوام این کارو کنم پاش به بیمارستان برسه

دارم تحقیق میکنم ک بقیشم بخورم😂

وایییی چقدر باحالی 😂 نخورررر دیگه ای بابا میمیری نمیرسی به بیمارستان بعدش طرف خوشحال میشه میگه بهتر که مرد به زندگیش میرسه واقعا ارزششو نداره ولی

تا الان چند تا خوردی؟ حالت تهوع نداری؟ یا سر گیجه و احساس خواب؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بابا نمیتونم بکارت ندارم

نداشته باش،حالا فکر کردی همه دارن؟؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من بمیرم بهتره فک کن روز تولدم چیکار بام کردن چرا زنده بمونم

اگه دوست داشتی توضیح بده

روز تولد معمولا حال ادمو میگیرن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اره افسردگی دارم افسردگی شدید نامزدم اذیتم میکنه پردمو زده الانم به هیچ جاش نیست ولم می‌کنه میخوام ا ...

يكي ميشناحتم دوست دخترش شرايط تو رو داشت اخرم ولش كرد ميگفت اين همش دنبال خودكشي و جلب توجه هست ادم عادي نيست 

خودشم خاسته بياد با من رابطه داشته باشه الان بره با يكي ديگه براش بهتر هست تا با من باشه ك از چشمم افتاده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اره افسردگی دارم افسردگی شدید نامزدم اذیتم میکنه پردمو زده الانم به هیچ جاش نیست ولم می‌کنه میخوام ا ...

عقد کردین؟

پشت هر سختی اسونی هست نترس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چیکار کردن کل روز گریه کردم معدم مشکل داره داشتم جون میدادم بلند شدن رفتن تفریح نامزدم بم گفته جن.ده ...

خب نبايد قبل از ازدواج باهاش رابطه برقرار ميكردي عاقبتش همين حرفاست

حالا هم مجبورش كني ازدواج كني اخرش ك چي!؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

برو مشورت کن. کلی راه وجود داره. اگه با آشنا راحت نیستی با مشاور تلفنی صحبت کن. خودکشی تنها راه نیست. الانم برو اورژانس تاوضعت وخیم تر نشده

منم شکست عاطفی سنگینی خوردم، خواستگار سمجم چند سال ول کنم نبود همش التماس، حرفای محبت امیز، آخرش هم یهویی پیام داد قسمت هم نیستیم، حالا به نظرت من باید چیکار کنم؟ قرص بخورم خوب میشه اوضاع؟!

وایییی چقدر باحالی 😂 نخورررر دیگه ای بابا میمیری نمیرسی به بیمارستان بعدش طرف خوشحال میشه میگه بهتر ...

۴ امروز خوردم ۳ تا دیروز الانم احساس خواب بلند میشم با کله میرم تو زمین به ژوز تایپ میکنم بفهمید چی میگم😂

با همين ٤ تا قرص هم بهتره بري درمانگاه ي كاري برات بكنن اين قرص سريع جذب ميشه همين درمانگاه هم برات كافيه ديگه