2777
2789
یه سری دیگه خودکشی کردم اما بستری نشدم شست شو ام ندادن نامزدم خیلی اذیتم میکنه میخوام بترسه ک مطمئنم ...

تو که به بلوغ فکری نرسیدی چرا ازدواج کردی خب یا مشکلاتت رو با گفتگو حل کن یا نامزدیت رو بهم بزناین ادا هاچیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خستم خیلی اذیتمم میکنن نمی‌خوام بمیرم فقط می‌خوام بیمارستانی بشم 

یکی از بچه های سایت خواهرش باقرص خودکشی کرده چندوقت توکما بود الانم مراقبتهای ویژه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بابا دختر بودنمو از دست دادم الان نامزدم به هیچ جاش نیست سرد شده هیز شده چیکار کنم دیگ

حالا بری بیمارستان اون متنبه میشه ؟با مادرت مشورت کن تصمیم عاقلانه بگیر دیگه از این به بعد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بابا خودکشیم دزدسره هااا فک نکن میمیری راحت میشه 

ن بابا میبرنت بیمارستان هزارتا کار بات میکنن معدتو میشورن واندوسکوپی و دمار از روزگارت در میارن 

بعذش فقط ابروت جلو بقیه میره 

بنظرم ب ابرو ریزی بعدش نمی ارزه

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
یه سری دیگه خودکشی کردم اما بستری نشدم شست شو ام ندادن نامزدم خیلی اذیتم میکنه میخوام بترسه ک مطمئنم ...

اگه ميخاست بترسه دفعه قبل ميترسيد

اينكارهايي ك انجام ميدي نشونه هست ك سلامت روانت در خطر هست بايد بري روانپزشك

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ای بابا خاک تو سر سایت چرا نی نی یار تگ نمیشه.

دختر قشنگ این راهش نیس.سابقه ت اینده ت همه چیت خراب تر ازین ک هس میشه 

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
خستم خیلی اذیتمم میکنن نمی‌خوام بمیرم فقط می‌خوام بیمارستانی بشم 

@homaiiii برو تاپیکای این دوستمون بخون،چطور خواهرشون بایه اشتباه هم خودشو مریض کرده هم خانواده را گرفتار غم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر