نمدونمممم مدیر عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 795 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 122 پست چند تا آلپرازولام۰/۵ بیمارستانی میکنه 1402/04/18 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faaaa1398 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2144 یه سری دیگه خودکشی کردم اما بستری نشدم شست شو ام ندادن نامزدم خیلی اذیتم میکنه میخوام بترسه ک مطمئنم ... تو که به بلوغ فکری نرسیدی چرا ازدواج کردی خب یا مشکلاتت رو با گفتگو حل کن یا نامزدیت رو بهم بزناین ادا هاچیه
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12859 خستم خیلی اذیتمم میکنن نمیخوام بمیرم فقط میخوام بیمارستانی بشم یکی از بچه های سایت خواهرش باقرص خودکشی کرده چندوقت توکما بود الانم مراقبتهای ویژه پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
ماهی۱۶۲۶ عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 1522 نکن@نی_نی_یار_پنج میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
نمدونمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 795 عزیزدلم اینکارو نکن هیچوقت ...فقط فاصله بگیر از چیزی که آزارت داده ...چند روز پیش پسر همسایمون یه ور ... من بمیرم بهتره فک کن روز تولدم چیکار بام کردن چرا زنده بمونم
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8499 بابا دختر بودنمو از دست دادم الان نامزدم به هیچ جاش نیست سرد شده هیز شده چیکار کنم دیگ حالا بری بیمارستان اون متنبه میشه ؟با مادرت مشورت کن تصمیم عاقلانه بگیر دیگه از این به بعد کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
نمدونمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 795 خب ببین یه کاری کن تا تو این دنیا هستی برو به خانوادت خبر بده بگو قرص خوردی تا حداقل نجاتت بدن می تر ... دارم تحقیق میکنم ک بقیشم بخورم😂
گورستون عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3701 بابا خودکشیم دزدسره هااا فک نکن میمیری راحت میشه ن بابا میبرنت بیمارستان هزارتا کار بات میکنن معدتو میشورن واندوسکوپی و دمار از روزگارت در میارن بعذش فقط ابروت جلو بقیه میره بنظرم ب ابرو ریزی بعدش نمی ارزه اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
tarkhon عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 17808 یه سری دیگه خودکشی کردم اما بستری نشدم شست شو ام ندادن نامزدم خیلی اذیتم میکنه میخوام بترسه ک مطمئنم ... اگه ميخاست بترسه دفعه قبل ميترسيداينكارهايي ك انجام ميدي نشونه هست ك سلامت روانت در خطر هست بايد بري روانپزشك تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نمدونمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 795 تو که به بلوغ فکری نرسیدی چرا ازدواج کردی خب یا مشکلاتت رو با گفتگو حل کن یا نامزدیت رو بهم بزناین ا ... بابا نمیتونم بکارت ندارم
ماهی۱۶۲۶ عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 1522 ای بابا خاک تو سر سایت چرا نی نی یار تگ نمیشه.دختر قشنگ این راهش نیس.سابقه ت اینده ت همه چیت خراب تر ازین ک هس میشه میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
خدایاهواموداشتهباش عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 9 بابا دختر بودنمو از دست دادم الان نامزدم به هیچ جاش نیست سرد شده هیز شده چیکار کنم دیگ برو پیش خانواده نامزدت باهاشون حرف بزن. با پدر مادرم صحبت کن
زهرا_هسدم عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5002 بابا نمیتونم بکارت ندارم خب نداشته باشی😐😐الان بخاطر این میخای کللل زندگیت تو جهنم باشی؟؟؟ :)
mehraiin21 عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 732 من بمیرم بهتره فک کن روز تولدم چیکار بام کردن چرا زنده بمونم اخه نمیگی ک چیکارت کردن
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12859 خستم خیلی اذیتمم میکنن نمیخوام بمیرم فقط میخوام بیمارستانی بشم @homaiiii برو تاپیکای این دوستمون بخون،چطور خواهرشون بایه اشتباه هم خودشو مریض کرده هم خانواده را گرفتار غم پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر