2777
2789
عنوان

خانما درمورد تستر سوال دارم

42 بازدید | 38 پست
چهار سال ازدواج کردم یه بار استفاده کردم اونم کیکم سوخت تو روخدا بگین چیا میپزین با دستور ازاینکه بی استفاده مونده لجم میگیره
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
من همه چی ..کیک و لازانیا .سیب زمینی تنوری ..جوجه کباب ..و.....
من مامان میشم چون خدای توانایی دارم .من مامان میشم چون به خدام ایمان دارم ..من مامان میشم چون میدونم خدا صدامو میشنوه. من مامان میشم 😍من مطمئنم😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من امروز تو تستر این لازانیارو پختمhttp://s8.picofile.com/file/8282385134/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B1%DB%B1%DB%B4_%DB%B1%DB%B3%DB%B4%DB%B4%DB%B5%DB%B2.jpg

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

هرچی تو فر میپزی تو اینم میشه
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ماهی تمام قد دمای 180 ، 45 مین پیتزا با خمیر اماده 20 مین ، 180 لازانیا 50 مین ، 200 پودر کیک اماده بنا به دستور سیب زمینی ، 200، زمان بستگی به سایز کباب ذغالی، 15 مین، 220 مرغ ، بستگی به سایز
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
المیرا جان کار بادرجه اش رابلد نیستم پا از پایین میسوزه یا بالا،تازه فقط یه سینی داره یه جوجه گردان چیزی جا نمیشه که
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .