2777
2789
عنوان

ی سوال ذهنمو خیلی درگیر کرده

75 بازدید | 8 پست

دوستان من هرماه پریود میشم روز اول واقعا درد شدید دارم ب حدی ک باید شیاف استفاده کنم(سونو ودکتر گف مشکلی نداری)

ولی چنتا دوست دارم که پریود میشن نمیفهمن اصلا دردی ندارن با اینکه تغدیشون مثل منه سردی و..زیاد میخورن 

چرا من‌اینطوری نیستم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکس یه جوریه

من دوجور هستم

یبار اصلا کسی متوجه نمیشه پریودم اونقدر ک عادیم و درد ندارم

یبارم مثل الان رنگم میپره بم میگن کم سفیدی رنگتم پریده

هم کل ۷ روز غششش و در حال مرگم

بعد بدون درد که میشم اخلاق و رفتارم خیلیییییی تغییر میکنه

ولی با درد ک میشم خوبه خودمم😐🤣

با درد بهتره

من بدم میاد بریزم بهم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

خب ببخشید مگه بدن تو با بدن طرف یکیه؟

مگه زندگی تو و افرادی که توی زندگی تو هستن با اون یکیه؟

مگه اثرانگشت تو با اون یکیه؟

چته؟

منم همینطوری پریود سختی دارم 🤷‍♀️ ولی دوستم اصلا حس نمیکنه دردشو 

خدا اینطوری افریده منو 

من دختر بزرگم لباسش کثیف بشه متوجه نیست پریود شده ولی کوچیکه از درد چند تا قرص باید بخوره اون سه روزه تموم میشه این 7 روز طول میکشه بستگی به طبع بدن داره البته دختر بزرگم خیلی رعایت میکنه نوشابه سس قند وشیرینی ترشی غذای بیرون اصلا نمیخوره

اخه من خودمم چایی نمیخورم نوشابه خیلی به ندرت و....نمیدونم واقعا ولی خ درد بدیه خودمم فقط ۲بار تو عمرم بی درد بوده یه بارش موقع کرونا از بس دمنوش خورده بودم یبارم۳روز قبلش ی لک دیدم بعد پریود شدم و درد نداشتم