2777
2789
عنوان

❌️بچه ها کسی عمل دیسک کمر داشته؟❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم همین جوری شد ۱۰ سال پیش بدون کار سنگین و اضافه وزن یهو درداومد رفتم دکتر گفت دوتا مهره ی پایین کاملا بیرون زدگی داره و به اندازه ی ی ادم پیر فرتوت شده . متاسفانه من الان نمیتونم زیاد کارکنم یا بایستم دائما هم درد دارم ولی نگفتن جراحی کن

اره درسته ما ۵تا خواهر برادریم هر ۵تا دیسک کمر داریم بااینکه هیچکدوم کار سنگین نداریم

نگاهذبع نظرم بچه هاتون از بچگی بفرستین شنا تا روی بدن آنها دیر تر نشان بدن یا اصلا رفع بشه شنیدم شنا بهترین 

واسه منم همین جوری شد ۱۰ سال پیش بدون کار سنگین و اضافه وزن یهو درداومد رفتم دکتر گفت دوتا مهره ی پا ...

دقیقااا منم. نمیدونم والا یکی میگه عمل لازمی اون یکی میگه نه مراعات کن به عمل نرسه

اگر فتق دیسک شدید نباشه ، طب سوزنی چینی خیلی خیلی مؤثره

امروز اتفاقا رفته بودم برای طب سوزنی بهم گفت که با طب سوزنی فقط میتونم دردتو کم تر کنم. انگار گفت پارگی دیسک دازی🤔

امروز اتفاقا رفته بودم برای طب سوزنی بهم گفت که با طب سوزنی فقط میتونم دردتو کم تر کنم. انگار گفت پا ...

اگر پارگی باشه هم ، امکان پذیره ولی در جلسات متعدد و حتما طب سوزنی تردیشنال چین

سلام وقتتون بخیر خوبید؟ببخشید شما عمل کردید؟حالتون چطوره؟نن کیس عمل هیتم خیلی میترسم میشه لطفا جواب ...

سلام نه والا.هرجا رفتم گفتند که عمل ولی عمل نکردم فعلا بدنیستم از لحاظ درد و...ولی خب مثلا برای یه خرید بخوام راه برم درد میگیره

سلام نه والا.هرجا رفتم گفتند که عمل ولی عمل نکردم فعلا بدنیستم از لحاظ درد و...ولی خب مثلا برای یه خ ...

امیدوارم که حالتون خوب بشه و به عمل احتیاج نداشته باشیدوالا من که دیسکم پاره شده و نوبت عمل زدم تول به خدا

2790
2778
2791
2779
2792