2777
2789

دکتر گفت الان عمل کنی بهتره تا بدتر نشده...اگر بمونه ممکنه حتی تو راه رفتن دچار مشکل بشی.بعد گفت الان عملش ساده ست ولی بمونه بدتر میشه

شنیدم خیلی عوارص داره بعدعمل درسته؟ 

فکر کنم راه هایی مثل طب سوزنی و فیزیو و استخر دردشو کم تر کنه ولی خوبش که نمیکنه‌نه؟

نه دو هفته پیش پدر همسرم که ۵۶ سالش هست انجام داد 

از دو روز بعدش پا شد راه رفت الآنم ماشاالله عالی طبیعی مال اون خیلی عمل ساده ای بود با فنر و سر موضعی 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من ده سال پیش گفتن سریعا عمل کن ولی من با توکل به خدا یوگا یوگا یوگا یوگا یوگا یوگا یک سال یوگا کار کردم با کمک استاد خوبم بعد یوگا رفتم استخر. خوبم خداروشکر اما الان زایمان کردم نمیرم ورزش دوباره بد شدم ‌

به من ده سال پیش گفتن سریعا عمل کن ولی من با توکل به خدا یوگا یوگا یوگا یوگا یوگا یوگا یک سال یوگا ک ...

خداروشکر که بهتر شدین❤️بعدش رفتید ام ار ای ببینید وضع مهزه هاتون چه طوره؟

دخترخاله مامانم ۱۹ سالش بود عمل کرد نه الان سالمه خوبه

وای ۱۹ اخه چرا؟ کار سنگینی کرده بود؟ منم هنوز ۳۰ سالم نشده هردکتری میرم تعجب میکته درصورتی که نه کار سنگین کردم نه اتفاقی افتاده...

وای ۱۹ اخه چرا؟ کار سنگینی کرده بود؟ منم هنوز ۳۰ سالم نشده هردکتری میرم تعجب میکته درصورتی که نه کار ...

دیسک کمرش زده بود بیرون‌ اره سنگینی بلند کرده بود

وااای ۳۰ خیلی زودههه که

🤍

پیش دکتر خوب عمل کنی از قبل هم بهتر میشی.شما با استخر و طب سوزنی فقط زمان عمل رو عقب جلو میکنی.دایی من نزدیک 150 سال دیسک داشت و خیلی مراعات کرد و استخر میرفت و رو زمین نمیشست و ...آخرش دو سال پیش 4 تا دیسکش پاره شد , بنده خدا کج شده بود.خیلی تحقیق کرد تا دکتر برای جراحی پیدا کنه که کمترین ناراضی رو داشته باشه و سریع خوابید بیمارستان و عمل کرد.نزدیک 6 ماه خیلی مراعات کرد ولی الآن بهتر قبل شده حتی.