2777
2789
عنوان

❌️بچه ها کسی عمل دیسک کمر داشته؟❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 60 پست

اگر شدید نیست عمل نکن....وزنت اگر زیاده کم کن...پیاده روی ساده کن هرروز نیم ساعت...به کمر بخواب و پاهاتو نود درجه بزار رو مبل یا صندلی...یوگا و استخر خیلی خوبه.پیاده روی در آب عالیه.ماساژ هم خوبه.همه اینها رو انجام بدی خیلی بهتر از عمله.چون باعمل مجدد برمیگرده.دکتر به من گفت باعمل اون قسمت دیسک خوب میشه از بالا یا پایینش درد میگیره

یه روز خوب میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر که بهتر شدین❤️بعدش رفتید ام ار ای ببینید وضع مهزه هاتون چه طوره؟

کسی که بغلش می‌کردن میبردن سرویس بهداشتی بعدش خودش راه می‌ره بنظرت چطوره؟ بسه یا بازم بگم از معجزه یوگا

نهه وزنمم خوبه🥲چی بگم والا دکتر هعی پرسید مطمئنی کاری نکردی؟ گفتم نه والا هیچی.خلاصه التماس دعا❤️

ان شالله که هر چی خیره پیش میاد اما نظر من اینه که اگه میتونی با استراحت و یوگا درستش کنی اگه نشد عمل کنی.

خداروشکر پس❤️

از عمل نترس اقوام ما هم زن جوون دیسک داشت افتاده بود تو خونه نوزادشو نمی‌تونست بغل بگیره رفت عمل کرد با لیزر شبش تو بیمارستان راه می‌رفت ماشاالله خوب شده

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
🥲🥲🥲اخه تعجب من اینه هیچ کاری هم نکردم.التماس دعا🥲❤️

ایشالا که خوب میشی زود🥲🤍

ببین شوهرخالمم عمل کرد دوسال پیش چون توی اساس کشی خونه خیلی سنگینی بلند کرد یه مدت استراحت مطلق داشت یکماه اینطورا الان خوبه سنشم ۵۷ ایناس

🤍

من‌۲۷ سالمه دیسک پایین کمرم دوتای اخر زده بیرون.گفت‌مراعات نکنی باید عمل کنی.وقتی کار زیاد میکنم میزنه به لگنم دردش وای خیلی بده

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگر شدید نیست عمل نکن....وزنت اگر زیاده کم کن...پیاده روی ساده کن هرروز نیم ساعت...به کمر بخواب و پا ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم❤️❤️چشم حتما

هردکتر میرم یه چیز میگه...یکیشون گفت استخر و فیزیوتراپی برو و رعایت کن به عمل نرسه بعد رفتم فیزیوتراپی گفت که مطمئنی این عکس کمر توعه؟ تعجب کرده بود اصلا گفت حتما عمل کن که بدتر نشه الان راحته...هیچی دیگه فعلا از دکتر مغز و اعصاب وقت گرفتم ببینم چی میگه ولی استخر و خوابیدن و...حتما سعی میکنمم رعایت کنم❤️

من‌۲۷ سالمه دیسک پایین کمرم دوتای اخر زده بیرون.گفت‌مراعات نکنی باید عمل کنی.وقتی کار زیاد میکنم میز ...

دقیقا برای منم گفت دوتای آخری...یه دکتر رفتم گفت مراعات کن به عمل نرسه ولی امروزی که رفتم گفت عمل...اره دقیقا برای منم به پام میزنه یه ماهه

[QUOTE=299852379]به من ده سال پیش گفتن سریعا عمل کن ولی من با توکل به خدا یوگا یوگا یوگا یوگا یوگا یوگا یک سال یوگا ک ...[/QUOTE

عزیزم یوگا رو حتما باید بریم باشگاه؟ تو خونه نمیشه از اینترنت میشه یاد گرفت

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
نه استخر نرو اصلا.  فقط عمل کن.  یه کم پیش یه کاربر دیگه تاپیک زده بود که دیسکش شدید شده ...

اوه اوه🥲 برای منم همونه یه ماهه اینطوری شدم امروز فیزیوتراپ گفت الان عمل کن بهتره