2777
2789
عنوان

بچه ها حس می کنم کادو کم بردم

102 بازدید | 6 پست

بچه ها امشب رفتم ختنه سوران بچه پسر خالم فقط خودم بودم همسرم نبود ما ختنه سوران اصولا جشن نمیگیرم  عذا میدیم خونه حالا عروس خالم جشن گرفت من یه ماشین که پیچ مهره ای خریدم چون دوست دارم برای بچه ها کادو ببرم تا پول حالا بقیه ۱۰۰ گذاشتن 

من ماشین رو ۶۰خریدم ولی خوب بود مدلش جالب بود از اینا بودکه کلا باز میشن ، حالا میگم کاش منم پول گذاشته بودم 

خیلی فکرم درگیر شده بود اخه فقط من و یکی دیگه کادو دادیم بقیه پول گذاشتن 

به نظرتون فکرم الکی درگیر شد یا خیلی زشت بود 😥

مامانم و دایی هام ۱۵۰ گذاشتن بچه ها ۱۰۰ 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

حالا شما بودید کادو ترجیح می دادید به پول 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیبی نداره الکی خودتو خسته نکن کادو با سلیقه خودت خریدی بقیم باید به سلیقه احترام بزارن

ممنون عزیزم حرف منطقی بود 

میدونی من ادم حساسیم  همیشه بعدش فکر می کنم 

[QUOTE=299819424]من کادو رو بیشتر دوست دارم تو هم نسبت به بقیه کم نبود کادوت[/QUOTEممنون بابت نظرت عزیزم خودم کادو خیلی دوست دارم کسایی که بچه‌ام به دنیا اومدن اسباب بازی و لباس اوردن رو یادمه ولی پول دادن رو یادم نیست چقدر دادن 

هدینا چیست؟

هدینا یک کارت هدیه بانکی جدید و منحصر به فرد است که با مجوز بانک مرکزی ارائه می شود و به شبکه شتاب و شاپرک متصل است. این کارت هدیه دارای ویژگی های برتری نسبت به سایر کارت های هدیه است که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

• هدینا را می توانید بدون نیاز به مراجعه به بانک و با خیال راحت از طریق اپلیکیشن تاپ، کادونا، وب سایت هدینا، کادونا و … سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.
  • هدینا را می توانید با هر مبلغی که دلتان خواهد تا سقف 2 میلیون تومان شارژ کنید و به عزیزانتان هدیه دهید.
  • هدینا دارای 3 سال تاریخ انقضا است و پس از فعالسازی در کمتر از 3 دقیقه قابل استفاده است.
  • هدینا دارای 1800 نوع طرح با موضوعات و مناسبت های مختلف است و حتی می توانید طرح دلخواه خود را روی آن چاپ کنید.
  • هدینا دارای امنیت بالایی است و رمز آن فقط در پشت پلمپ بسته بندی قابل مشاهده است.
  • هدینا را می توانید به صورت نقدی روزانه 500 هزار تومان، خرید اینترنتی و خرید از طریق کارتخوان های فروشگاهی (pos) برداشت کنید.

با خرید هدینا، فرصت انتخاب را به عزیزانتان هدیه داده و لحظات خوش و خاطره انگیر را برای آن ها به ارمغان آورید. برای سفارش هدینا به وب سایت https://hedina.ir مراجعه کنید یا با شماره تلفن 02192001608 تماس بگیرید.

از این لینک میتونید کاتالوگ کامل طرح ها رو دانلود کنید

یا به این صفحه مراجعه کنید