2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید

104 بازدید | 13 پست

چطوری میشه که مردم تاپیک هاشون پر بازدید میشه ؟ 

خیلی دلم میخواد حداقل برای یکبار ک شده پر بازدید بشم 

بعضی وقتا میبینم موضوع خاصی ام نیس ولی داغ و پر بازدیدده

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

حلال کن استارتر آشوبم 

من شش ماهه مشکلاتی زیادی دارم 

خواهش میکنم دعا کنید برای حفظ آبروم و زندگیم، اینکه همسرم طلاقم نده و آرامشمون برگرده و مشکلاتم ختم بخیر بشن،الهی آمییین 🥺🥺🙂یارب کمکم کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

شانس و دعوای خاله زنکی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پربازدید که خوب نیست یا دعوا میشه میترکونن یا شناسایی میشی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اگه پر بازدید شه چی میشه مگه ؟  چرا شانس

معروف میشی تو سایت 😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان من ی تایپیک راجب کتک خوردن بچه ها تو بهزیستی گذاشتم داشت پربازید میشد ک تعطیلش کردن یعنی انقدر نسبت ب درد های جامعه کوه یخ شدیم انشالله عذاب الهی نصیب همه ی آدم های ظالم و سکوت کننده ها در مقابلش بشه دنیا پر شده از آدمای بد قربون خدا برم ک انقدر صبوره

ساعت وزمان مهمه تو پر بازدیدی .

فک کنم هم گروهاشون تو تل وروبیک و..همراهی می‌کنند.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

الان من ی تایپیک راجب کتک خوردن بچه ها تو بهزیستی گذاشتم داشت پربازید میشد ک تعطیلش کردن یعنی انقدر ...

تاپیک درباره گوسفندان قربانی تو عید قربان تعطیل شد 

فقط گفتم در یک روز اینهمه گوسفند قربانی میکنن و زبون بسته ها چقدر میترسن و تهش میگن عیده

نینی یار ها تازگیا خیلی همچیو میتکونن

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️