2777
2789
عنوان

متاسفم براش 😡😡😡😡

167 بازدید | 13 پست

از ظهره خیلی عصابم خورده 

وقتی که از سرکار برمیگشتم چندتا دختر بودن باهم دوست بودن یکیشون یه دختر تپلی بود 

یه لباس خیلی قشنگ تنش بود ازش اجازه گرفتم که عکس بگیرم بدوزمش بهش گفتم خیلی لباست خوشگله 

بعد یکی از دوستای بیشعورش بلند جلوی اون همه ادم تو مترو گفت تو مثل گاو چاقی وگرنه لباستو میگرفتم میپوشیدم منم لباست و دوستدارم حیف که تو تنت کش اومده  اشک تفلک و تو مترو جلوی اون همه ادم در اورد 😡 چرا اخه انقد بی فرهنگ میتونه باشه یه ادم که نفهمه کجا چه حرفی و بزنه 

حسودیش شده 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

خب چرا دختره اشکش درومد بجای اینکه پارش کنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بنده خدا خجالت کشید جلوی اون همه ادم منم بودم واقعا اب میشدم از خجالت  

سخته ولی باید جوابشو میداد که دفعه بعدی درکار نباشه ولی وقتی چیز نگی هربار گستاختر میشن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

معلومه از توجه شما حسودیش شده و زیادیم بیشعوره

واقعا خیلی حرف زشتی زد انقد دلم براش سوخت 

برای اینکه حرص دوستشو در بیارم شمارمو دادم بهش گفتم زنگ بزن بهم یه پارچه بگیر برات یه لباس رایگان بدوزم خیلی خوشم اومد هم از خودت هم لباست دوستش انقد بد نگام کرد😂

سخته ولی باید جوابشو میداد که دفعه بعدی درکار نباشه ولی وقتی چیز نگی هربار گستاختر میشن

موافقم باهات عزیزم شاید بنده خدا خجالتی بوده شاید دوستش دفعه اولش نبوده 

موافقم باهات عزیزم شاید بنده خدا خجالتی بوده شاید دوستش دفعه اولش نبوده 

اره ایشالله که دلش شاد بشه♥️