2777
2789

یا اندازه همون دانلود فیلم از گوگل مصرف نتش حساب میشه. من آنلاین میبینم. 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
بستگی به کیفیتش داره

خوب من متوسط انتخاب میکنم. 730. اما تو گوگل اونی که میاره همونو میبینم. اونی که خود گوگل میاره و پلی میشه خودش مصرف نتش کمتره درسته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب من متوسط انتخاب میکنم. 730. اما تو گوگل اونی که میاره همونو میبینم. اونی که خود گوگل میاره و پلی ...

خودت کیفیتشو انتخاب کن هرچی کمتر اینترنت کمتر

سلام کاربری دست یکی دیگه 

خودت کیفیتشو انتخاب کن هرچی کمتر اینترنت کمتر

من 5 گیگ نت داشتم محال بود به این سرعت تموم شه. پس همینه. با گوگل میدیدم این جور نبود. ممنون. شما باکه کیفیت میبینین. همین برنامه رو دارین؟ 

من 5 گیگ نت داشتم محال بود به این سرعت تموم شه. پس همینه. با گوگل میدیدم این جور نبود. ممنون. شما با ...

اره دارم چون بعضی فیلما دوبله نیستن تو گوگل

سلام کاربری دست یکی دیگه 

۴۸۰p  و ۳۸۰p

وایمن با 730 میدم. 😐😑😑😑 اخه زیرنویس میخواستم. دوبله اش  قشنگ نیست. بعضی سریال ها رو هم گوگل زیرنویس نداره یا کامل نیست. بعد دوبله با همه کیفیتی داشت.. زیرنویس که من میخواستم تو این برنامه فقط دو تا داشت یکی 730 و یکی بالاتر. واسه همین تموم شده. 

۴۸۰p  و ۳۸۰p

برا شما هم همین طوریه که تو پست قبل گفتم؟ زیرنویس بعضی سریال ها کیفیت پایین نداره برا انتخاب. فقط یمی 730 و یکی بالاتره. اگه آره. این جور مواقع چه میکنی برنامه ای هست بهتر بلبل باشه؟ 

برا شما هم همین طوریه که تو پست قبل گفتم؟ زیرنویس بعضی سریال ها کیفیت پایین نداره برا انتخاب. فقط یم ...

من اصلا زیرنویس نگاه نمیکنم ولی بلبل جا خیلی خوبه سانسور نمیکنه حتی دوبله ش..... با وای فای میشه دید میشه کیفیتش رو انتخاب کنی

سلام کاربری دست یکی دیگه